• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Niittysuolaheinä, Rumex siemenet

Tarjoamme niittysuolaheinän siemeniä verkkopuutarhamyymälässämme. Niittysuolaheinä on arvokas, mutta usein aliarvioitu lehtikasvi, joka tunnetaan runsaasta vitamiini- ja mineraalipitoisuudestaan, kuten raudasta, fosforista ja erilaisista tärkeistä ravintoaineista.

Suosittelemme erityisesti "Lyon" -niittysuolaheinän lajikettamme, joka on suunniteltu erityisesti aloitteleville puutarhureille. Tämä lajike osoittaa erinomaista pakkasenkestävyyttä, vaikka se saattaakin ajoittain tuottaa kukkavarsia. Niittysuolaheinää voi käyttää herkullisten keittojen ja salaattien maustamiseen. Muista poistaa vanhempien lehtien lehtiruodit, sillä ne taipuvat keräämään haitallisia oksalaatteja, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti munuaisten terveyteen.

Ole varma, että kaikki verkkokauppamme saatavilla olevat niittysuolaheinänsiemenet ovat korkealaatuisia ja niillä on hyvä itävyys, kiitos luotettavien toimittajien. Jos olet edelleen epävarma, miksi et kokeilisi niitä ja kokisi oman niittysuolaheinän kasvattamisen edut?