• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lannoitteet parveke- ja terassikasveille

Jos aiot kasvattaa koristeellisia, runsaasti kukkivia kasveja ruukuissa ja astioissa, Parveke- ja Terassikasvien Lannoitteet tulisi ehdottomasti olla ostoslistallasi. Vastauksena kasvavaan kysyntään ammattimaisesta, kattavasta koristekasvien ravinnosta, olemme laajentaneet valikoimaamme korkealaatuisilla tuotteilla sekä paikallisilta että kansainvälisiltä merkeiltä. Myymälässämme on tuotteita johtavilta Parveke- ja Terassikasvien Lannoitevalmistajilta, varmistaen välittömät ja tehokkaat tulokset. Tutustu valikoimaamme jo tänään!

Tutustu edullisiin vaihtoehtoihin kuten Biopon Parvekekasvien Lannoite, Florovit Koti- ja Parvekekasvien Lannoite, Nestemäinen Koti- ja Parvekekasvien Lannoite "Terveet Kasvit" Targetista ja Zielony Dom Kukkivien Kasvien Lannoite. Tarjoamme laajan valikoiman eri lajien ruukkukasveille, jotka kukkivat runsaasti. Petuniat, riippuvat petuniat ja pelargoniat hyötyvät lannoituksesta jokaisella kastelukerralla, ylläpitäen jatkuvaa kukinnon tuotantoa keväästä syksyyn. Harkitse Targetin "Runsas Kukinta" Lannoitetta, Agrecolin Pelargonialannoitetta tai Florovitin Petunia, Riippuva Petunia ja Cascadia Lannoitetta.

Kokeile myös Compon poikkeuksellisia parvekekasvien ravinteita ja Agrecolin Geranium Strong -kasviruokaa. Myymälämme tarjoaa helppokäyttöisiä, pitkäkestoisia lannoitetikkuja, tiivistettyä geeliä ja nestemäisiä lannoitteita Parveke- ja Terassikasveille, mukaan lukien sumute- ja lehtilannoitteita, jotka parantavat vastustuskykyä, kuten tunnettu Biosept Activ Spray ja Aphisol Bio. Osta verkossa mukavuuden vuoksi, säästä kotiinkuljetuksella ja nauti kukoistavasta parvekkeesta ja terassista koko kesän ajan.