• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за балконни и терасови растения

Ако имате намерение да отглеждате декоративни, богато цъфтящи растения в съдове и саксии, Торове за Балконски и Терасови Растения определено трябва да бъдат във вашия списък за пазаруване. В отговор на нарастващото търсене на професионално, цялостно хранене за декоративни растения, ние разширихме нашата селекция с висококачествени продукти от местни и международни марки. Нашият магазин предлага продукти от водещи производители на Торове за Балконски и Терасови Растения, гарантирайки незабавни и ефективни резултати. Разгледайте нашата гама днес!

Открийте достъпни варианти като Биопон Тор за Балконски Растения, Флоровит Тор за Домашни и Балконски Растения, Течен Тор за Домашни и Балконски Растения "Здрави Растения" от Target и Зиелони Дом Тор за Цъфтящи Растения. Ние предлагаме широк избор за различни видове саксийни растения, които цъфтят обилно. Петуниите, висящите петунии и гераниите се възползват от торене при всяко поливане, поддържайки непрекъснато производство на цветни пъпки от пролетта до есента. Обмислете Тора "Обилно Цъфтене" от Target, Тор за Гераниуми от Agrecol или Тор за Петунии, Висящи Петунии и Каскадия от Florovit.

Също така, опитайте изключителните хранителни вещества за балконски растения от Compo и силната храна за растения Гераниум Стронг от Agrecol. Нашият магазин предлага лесни за употреба, дълготрайни торове под формата на пръчици, концентриран гел и течни торове за Балконски и Терасови Растения, включително спрейове и листни торове, които увеличават устойчивостта, като известният Biosept Activ Спрей и Aphisol Bio. Пазарувайте онлайн за удобство, спестете с доставка до дома и се насладете на цъфтящ балкон и тераса през цялото лято.

10.90 лв
11.30 лв
11.40 лв
12.95 лв