• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Erkélyi Virágtrágyák

Ha dísznövényeket szeretne nevelni konténerekben és virágcserépben, akkor a Balkon- és Terasznövények trágyái mindenképpen szerepeljenek a bevásárlólistáján. A dísznövények szakmai és teljes körű táplálás iránti növekvő igényre válaszul kibővítettük kínálatunkat a helyi és nemzetközi márkák kiváló minőségű termékeivel. Áruházunkban a vezető Balkon- és Terasztrágya Gyártók termékei szerepelnek, amelyek azonnali és hatékony eredményeket garantálnak. Fedezze fel kínálatunkat még ma!

Fedezze fel megfizethető lehetőségeinket, mint például a Biopon Balkon Növénytrágya, a Florovit Ház- és Balkon Növénytrágya, a "Zdrowe Rośliny" (Egészséges Növények) nevű folyékony Ház- és Balkon Növénytrágya a Targettől, valamint a Zielony Dom Virágzó Növénytrágya. Széles választékot kínálunk a gazdag virágzó cserépben nevelt növények számos fajtájához. Petúniák, lógó petúniák és muskátlik minden öntözés alkalmával előnyt húznak a trágyázásból, amely folyamatos virágzó hajtásokat eredményez tavasztól őszig. Fontolja meg a Target "Bujne Kwitnienie" (Bőséges Virágzás) trágyáját, az Agrecol muskátli trágyáját, vagy a Florovit Petúnia, Lógó Petúnia és Cascadia trágyáját.

Próbálja ki a Compo kivételes balkon növénytrágyáját és az Agrecol Erős muskátli tápot. Üzletünk könnyen használható, hosszantartó trágyarudakat, koncentrált gélét és folyékony trágyákat kínál Balkon- és Terasznövényekhez, beleértve a permetező és leveles trágyákat is, amelyek növelik a növények ellenálló képességét, mint például a híres Biosept Activ permet és az Aphisol Bio. Vásároljon online a kényelemért, az otthoni szállítással járó megtakarításokért, és élvezze egész nyáron a virágzó erkélyt és teraszt.