• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Trágyák erkélyes és teraszos növényekhez

Ha valóban díszes, bőségesen virágzó virágos növényeket szeretne termeszteni dobozokban és cserépben, akkor az erkélyes és teraszos növényi műtrágyáknak feltétlenül a bevásárló listájukra kell kerülniük. Válaszul az igényes dísznövények iránti professzionális, átfogóan tápláló műtrágyák iránti növekvő érdeklődésre ügyfeleink körében, kiterjesztettük kínálatunkat a hazai és külföldi gyártók legjobb termékeivel. Üzletünket a vezető erkélyes és teraszos műtrágyagyártók szállítják. Ezért az itt vásárolt termékek azonnal és hatékonyan működnek. Nézd meg őket!

A Biopon erkélyes növényi műtrágya, a Florovit otthoni és erkélyes növényi műtrágya, a Target "Zdrowe Rośliny" (egészséges növények) folyékony otthoni és erkélyes növényi műtrágyája és a Zielony Dom virágos növényi műtrágya mind meglepően megfizethető áron kaphatók üzletünkben. Bemutatjuk a bőségesen virágzó cserepes növények különféle fajtáinak kiegészítésére szánt termékek széles választékát. A petúniákat, a záró petúniákat és a muskátlit minden öntözés során meg kell műtrágyázni - csak akkor az egész szezonban, tavasztól őszig új virágrügyeket termelnek. Táplálja őket a Target „Bujne Kwitnienie” (bőségesen virágzó) műtrágyájával, az Agrecol muskátli műtrágyájával vagy a Florovit Petunia, a Trailing Petunia és a Cascadia műtrágyával.

Próbálja ki a Compo csodálatos erkélyes növényi tápanyagait és az Agrecol Geranium Strong növényi táplálékát. Üzletünk könnyen alkalmazható, tartós műtrágya botokat, koncentrált gél- és folyékony erkély- és terasznövényes műtrágyákat, valamint ellenállást fokozó hatású köd- és levéltrágyákat kínál, mint például a népszerű Biosept Activ Spray és Aphisol Bio. Vásároljon online, takarítson meg időt és pénzt a megfizethető házhoz szállításnak köszönhetően, és élvezze a virágos erkélyt és teraszt egész nyáron.