Gergaji tangan

Gergaji tangan sangat diperlukan untuk memotong cawangan dan balak tebal. Anda akan mendapat pelbagai jenis alat ini di kedai kami. Pilih model yang sesuai dengan keperluan anda dari senarai di bawah!

Setiap tukang kebun dan pemilik peruntukan tahu bahawa walaupun penyusun terbaik tidak akan mengendalikan dahan dan pokok yang lebih besar. Oleh itu, jika anda bersiap untuk menebalkan pokok renek dan mahkota pokok, anda mungkin memerlukan gergaji busur SW31 24 "yang kukuh. Bilahnya telah diprofilkan terutama untuk meluncur dengan cepat melalui dahan tebal dan balak di kedua arah. Rangka ergonomik yang ringan membolehkan anda melakukan manuver dengan tepat dengan alat ini walaupun di tempat yang sukar dicapai. Pembelian peranti ini dapat menyelesaikan masalah memotong cawangan dengan berkesan! Anda juga akan menemui bilah gergaji busur ganti dalam saiz yang paling popular di kedai dalam talian kami. Kami mengesyorkan Lopper Caterpillar dengan gergaji, yang mungkin dipasang pada setiap batang, untuk memotong cabang setebal 32 mm di atas tanah. Adakah anda mencari pisau pelbagai guna? Gergaji taman Xtract S (kecil) atau Xtract L (besar) akan memenuhi keperluan anda. Mereka boleh digunakan untuk membentuk dan operasi kebersihan di kebun dan untuk memotong papan dan papan. Terima kasih kepada bilah yang boleh dilipat, kedua-dua model ini berguna dan tidak memerlukan banyak ruang simpanan. Lihat juga produk kami yang lain. Kami pasti mempunyai alat yang anda cari dalam stok!

Kami menawarkan alat dari pengeluar yang sangat terkenal dan dihormati. Anda akan menemui gergaji Fiskars dengan harga yang kompetitif di kedai kebun kami. Jangan lepaskan peluang ini!