• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Ručne pile

Ručne pile su neophodan alat za rezanje debelih grana i debla. Otkrijte širok asortiman ovih bitnih alata u našoj online trgovini za vrtlarstvo. Odaberite model koji najbolje odgovara vašim potrebama iz našeg obimnog izbora!

Svaki vrtlar i vlasnik vrta zna da čak ni najbolje škare za orezivanje nisu dovoljne za veće grane i drveće. Ako planirate prorediti grmlje i krošnje stabala, razmislite o robusnoj 24-inčnoj luknoj pili SW31. Njezin je list posebno dizajniran za jednostavno rezanje debelih grana i debla u oba smjera. Lagani, ergonomski okvir omogućuje precizno manevriranje, čak i u teško dostupnim područjima. Ovaj alat učinkovito rješava izazov rezanja velikih grana! Osim toga, naša trgovina nudi rezervne listove za lukne pile u najpopularnijim veličinama. Za rezanje grana do 32 mm debljine na visinama, preporučujemo Caterpillar škare za orezivanje s nastavkom pile, koje se mogu montirati na bilo koju dršku. Trebate li svestran list? Vrtne pile Xtract S (male) i Xtract L (velike) savršene su za oblikovanje, sanitarne operacije u voćnjacima, pa čak i za rezanje dasaka i ploča. Njihovi sklopivi listovi čine ove modele praktičnima i štede prostor. Ne zaboravite istražiti i naše druge ponude; imamo alate koji su vam potrebni na lageru!

Ponosni smo što nudimo alate visoko cijenjenih i poštovanih proizvođača. Otkrijte pile Fiskars po konkurentnim cijenama u našoj trgovini za vrtlarstvo. Ne propustite ovu priliku!