• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kerti Kézi Fűrészek

Kézi fűrészek nélkülözhetetlen szerszámok vastag ágak és fatörzsek vágásához. Fedezze fel ezeket az alapvető eszközöket széles választékban online kertészeti üzletünkben. Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő modellt széles kínálatunkból!

Minden kertész és kiskerti tulajdonos tudja, hogy a nagyobb ágak és fák esetében még a legjobb metszőollók sem elegendőek. Ha bokrok és fakoronák ritkítását tervezi, fontolja meg a robusztus 24 hüvelykes SW31 ívű fűrészt. Annak pengéje különlegesen arra lett tervezve, hogy erőfeszítés nélkül vágjon át vastag ágakon és fatörzseken mindkét irányban. A könnyű, ergonomikus keret lehetővé teszi a pontos manőverezést, még nehezen hozzáférhető helyeken is. Ez az eszköz hatékonyan megoldja a nagy ágak vágásának kihívását! Továbbá, üzletünkben kaphatóak pótló ívű fűrészpengék a legnépszerűbb méretekben. Magasban lévő, akár 32 mm vastagságú ágak vágásához ajánljuk a Caterpillar metszőollót fűrészrátéttel, amely bármilyen nyélre felszerelhető. Szüksége van egy sokoldalú pengére? Az Xtract S (kicsi) és Xtract L (nagy) kerti fűrészek tökéletesek formázáshoz, egészségügyi műveletekhez gyümölcsösökben, valamint deszkák és pallók vágásához. Összecsukható pengéik miatt ezek a modellek kényelmesek és helytakarékosak. Ne felejtse el felfedezni további kínálatunkat is; raktáron tartjuk az Ön által keresett szerszámokat!

Büszkén kínálunk eszközöket nagyra becsült és elismert gyártóktól. Fedezze fel a Fiskars fűrészeket versenyképes áron kertészeti üzletünkben. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!