Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ручне тестере

Ручне тестере су апсолутно неопходне за резање дебелих грана и трупаца. Широк асортиман ових алата пронаћи ћете овде у нашој продавници. Изаберите модел који идеално задовољава ваше потребе са доње листе!

Сваки баштован и власник парцела зна да чак и најбољи лоппер не би обрадио веће гране и дрвеће. Дакле, ако се припремите за уклањање грмља и крошњи дрвећа, можда ће вам требати чврста пила за лук СВ 24 ''. Његова сечива су посебно профилисана како би брзо клизала кроз густе гране и трупце у оба смера. Лаган, ергономски оквир омогућава вам прецизно маневрисање алатком чак и на тешко доступним местима. Куповином овог уређаја ефикасно се решава проблем сечења грана! Такође, у нашој онлине продавници ћете наћи резервне сечиве тестере у најпопуларнијим величинама. Препоручујемо Цатерпиллар перач са пилем, који се може монтирати на све осовине, за сечење грана дебљине 32 мм високо изнад земље. Тражите ли вишенаменско сечиво? Вртна тестера Кстрацт С (мала) или Кстрацт Л (велика) ће удовољити вашим захтевима. Могу се користити и за обликовање и санитарни рад у воћњацима, као и за сечење дасака и дасака. Захваљујући преклопљивим сечивима оба ова модела су згодна и не требају им много простора за складиштење. Погледајте и остале наше производе. Свакако имамо на располагању алате које тражите!

Нудимо алате познатих и цењених произвођача. Фискарс тестере по конкурентним ценама ћете пронаћи у нашој вртној продавници. Не пропустите ову прилику!