• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Ръчни триони

Ръчните триони са незаменими инструменти за рязане на дебели клони и дървени стволове. Открийте широк асортимент от тези съществени инструменти в нашия онлайн магазин за градинарство. Изберете модела, който най-добре отговаря на вашите нужди от нашата обширна селекция!

Всеки градинар и собственик на парцел знае, че дори най-добрите ножици за клони не са достатъчни за по-големи клони и дървета. Ако планирате да прореждате храсти и корони на дърветата, помислете за здравия 24-инчов лъков трион SW31. Неговото острие е специално проектирано за лесно рязане на дебели клони и стволове в двете посоки. Леката, ергономична рамка позволява точно маневриране дори в труднодостъпни места. Този инструмент ефективно решава проблема с рязането на големи клони! Освен това, нашият магазин предлага резервни остриета за лъкови триони в най-популярните размери. За рязане на клони до 32 мм дебелина на височина, препоръчваме ножицата за клони Caterpillar с прикачен трион, която може да се монтира на всяка дръжка. Нуждаете се от универсално острие? Градинските триони Xtract S (малък) и Xtract L (голям) са перфектни за оформяне, санитарни операции в овощни градини, дори и за рязане на дъски и плоскости. Техните сгъваеми остриета правят тези модели удобни и икономисващи пространство. Не забравяйте да разгледате и нашите други предложения; имаме инструментите, от които се нуждаете на склад!

С гордост предлагаме инструменти от високо ценени и уважавани производители. Открийте трионите Fiskars на конкурентни цени в нашия магазин за градинарство. Не пропускайте тази възможност!

32.95 лв
50.65 лв
72.93 лв
82.95 лв
121.95 лв
138.16 лв
155.44 лв
182.95 лв
230.45 лв