• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Handsågar

Handsågar är oumbärliga verktyg för att såga tjocka grenar och stockar. Upptäck ett brett utbud av dessa nödvändiga verktyg i vår online-trädgårdsbutik. Välj den modell som passar bäst för dina behov från vårt omfattande sortiment!

Varje trädgårdsmästare och kolonilottsägare vet att även de bästa sekatörerna inte räcker till för större grenar och träd. Om du planerar att gallra ut buskar och trädkronor, överväg den robusta 24-tums SW31 bågsågen. Dess blad är speciellt utformat för att enkelt såga igenom tjocka grenar och stockar i båda riktningarna. Den lätta, ergonomiska ramen möjliggör exakt manövrering, även i svårtillgängliga områden. Detta verktyg löser effektivt utmaningen med att såga stora grenar! Dessutom erbjuder vår butik reservblad för bågsågar i de mest populära storlekarna. För att såga grenar upp till 32 mm tjocklek på höga höjder, rekommenderar vi Caterpillar sekatören med sågtillsats, som kan monteras på vilket skaft som helst. Behöver du ett mångsidigt blad? Trädgårdssågarna Xtract S (liten) och Xtract L (stor) är perfekta för formning, sanitära operationer i fruktträdgårdar och även för att såga plankor och brädor. Deras hopfällbara blad gör dessa modeller praktiska och utrymmeseffektiva. Glöm inte att utforska våra andra erbjudanden; vi har verktygen du behöver i lager!

Vi är stolta över att erbjuda verktyg från mycket ansedda och respekterade tillverkare. Upptäck Fiskars sågar till konkurrenskraftiga priser i vår trädgårdsbutik. Missa inte denna möjlighet!