• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Ferăstraie de Mână

Fierăstraiele de mână sunt absolut necesare pentru tăierea ramurilor groase și buștenilor. Veți găsi aici o gamă largă de instrumente la magazinul nostru. Alege modelul care răspunde în mod ideal nevoilor tale din lista de mai jos!

Fiecare grădinar și proprietar de spații știe că nici cel mai bun lopper nu ar face față ramurilor și copacilor mai mari. Așadar, dacă te pregătești să tăiați arbuști și coroane de copac, s-ar putea să ai nevoie de un ferăstrău puternic SW31 cu arcul SW31. Lama sa a fost profilată în special pentru a aluneca rapid prin ramuri groase și bușteni în ambele direcții. Un cadru ușor, ergonomic, vă permite să manevrați cu exactitate instrumentul chiar și în locuri greu accesibile. Achiziționarea acestui dispozitiv rezolvă eficient problema tăierii ramurilor! De asemenea, veți găsi lame de ferăstrău de rezervă în cele mai populare dimensiuni la magazinul nostru online. Recomandăm loperul Caterpillar cu un ferăstrău, posibil să fie montat pe fiecare ax, pentru tăierea ramurilor de până la 32 mm grosime deasupra solului. Căutați o lamă polivalentă? Fierăstrăul de grădină Xtract S (mic) sau Xtract L (mare) va răspunde cerințelor dumneavoastră. Pot fi utilizate atât pentru modelarea și funcționarea sanitară în livezi, cât și pentru tăierea scândurilor și plăcilor. Datorită lamelor pliabile, ambele modele sunt la îndemână și nu au nevoie de mult spațiu de depozitare. Aruncați o privire și asupra celorlalte produse noastre. Cu siguranță avem instrumentele pe care le căutați pe stoc!

Oferim instrumente de la producători apreciați și respectați. Fierăstraiele Fiskars veți găsi la prețuri competitive la magazinul nostru de grădină. Nu ratați această șansă!