• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kuokat, hollantilaiset kuokka ja kynnet

Tervetuloa "Kuokat, Hollantilaiset Kuokat ja Kynnet" osastollemme, josta löydät olennaisia työkaluja peruskasvienhoitotehtäviin, kuten kuokkimiseen, rikkaruohojen kitkemiseen ja maan ilmastointiin. Laadukkaat kuokkamme, joiden hyvin tasapainotetut, terävät päät tekevät maan muokkaamisesta ja rikkaruohojen kitkemisestä rivien välissä vaivatonta ja miellyttävää. Kynsiemme avulla voit helposti ja tehokkaasti löysätä ja ilmastoida maata vahingoittamatta kasvejasi. Tutustu kokoelmaamme ja valitse puutarhatyökalut, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi!

Jokaisella puutarhurilla tulisi olla luotettava kuokka. Puutarhakaupassamme tarjoamme kestävän ERGO-kuokan CELLFAST:ilta, monipuolisen kaksipuolisen 16 cm kuokan kahvalla, sekä 18 cm yksipuolisen kuokan, jotka on suunniteltu erilaisiin puutarhatöihin. Työkaluissamme on teräksestä valmistetut, lakatut päät, jotka kestävät mekaanisia vaurioita, ja ovat tarpeeksi teräviä tunkeutumaan kovaan maahan vähällä ponnistelulla. Kevyet puukahvat varmistavat helpon käsittelyn ja mukavuuden käytössä. Tarkempiin tehtäviin harkitse Pientä Käsikuokkaa PASTEL CELLFAST (saatavilla eri väreissä), vankkaa Käsikuokkaa Fiskarsilta tai 12 cm kuokkaa 55 cm varrella KARD:ilta. Reunojen hoitoon, kivipuutarhoihin ja vaikeapääsyisissä paikoissa kasvavien rikkakasvien poistoon suosittelemme “Kynsi” kultivaattoria 80 cm varrella, kolmipiikkistä QuikFit kultivaattoria Fiskarsilta tai pientä QuikFit kultivaattoria samalta merkiltä. Nämä tehokkaat rikkaruohonpoisto- ja maanmuokkaustyökalut ovat tarjolla lyömättömään hintaan verkkokaupassamme.

Haluatko tietää enemmän? Klikkaa tuotekuvaa ja lue sen täydellinen kuvaus, mukaan lukien tekniset tiedot ja päiden ja kahvojen mitat. Tilaa nyt premium-laatu takuulla. "Kuokat, Hollantilaiset Kuokat ja Kynnet" osastomme tarjoaa huipputason tuotteita tunnetuilta koti- ja ulkomaisilta valmistajilta kilpailukykyiseen hintaan. Älä missaa tätä mahdollisuutta mukavaan verkkokauppaan ja varusta itsesi täydellisellä sarjalla uusia puutarhatyökaluja puutarhakauden alkuun!