• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hackor, Holländska Hackor och Klor

Välkommen till vår avdelning för "Hackor, Holländska Hackor och Klor", där du hittar nödvändiga verktyg för grundläggande växtvård som hackning, ogräsrensning och luftning av jorden. Våra högkvalitativa hackor, med välbalanserade och vässade huvuden, gör det enkelt och angenämt att luckra jorden och rensa ogräs mellan raderna. Våra klor är speciellt utformade för att luckra och lufta jorden utan att skada dina växter. Utforska vår samling och välj de trädgårdsverktyg som bäst passar dina behov!

Varje trädgårdsmästare behöver en pålitlig kratta. I vår trädgårdsbutik erbjuder vi den hållbara ERGO-krattan från CELLFAST, en mångsidig dubbelsidig 16-cm kratta med handtag och en 18-cm ensidig hacka, var och en designad för att hantera olika trädgårdsuppgifter. Våra verktyg har stålhuvuden som är lackerade för att motstå mekaniska skador och är tillräckligt skarpa för att tränga in i även hård jord med minimal ansträngning. Deras lätta trähandtag säkerställer enkel manövrering och komfort under användning. För mer precisa uppgifter, överväg den Lilla Handhackan PASTEL CELLFAST (tillgänglig i olika färger), den robusta Handhackan från Fiskars, eller den 12-cm hackan med ett 55-cm handtag från KARD. För vård av rabatter, stenpartier och borttagning av ogräs på svåråtkomliga ställen rekommenderar vi ”Klorna” kultivatorn med ett 80-cm handtag, den 3-tandade QuikFit-kultivatorn från Fiskars eller den lilla QuikFit-kultivatorn från samma märke. Dessa effektiva ogräsrensare och markbearbetningsverktyg erbjuds till oslagbara priser i vår nätbutik.

Vill du veta mer? Klicka på en produktbild för att läsa dess fullständiga beskrivning, inklusive tekniska specifikationer och mått på huvud och handtag. Beställ nu med garanti för premiumkvalitet. Vår avdelning för "Hackor, Holländska Hackor och Klor" innehåller topprodukter från välkända inhemska och internationella tillverkare, tillgängliga till konkurrenskraftiga priser. Missa inte denna chans för bekväm online-shopping och utrusta dig med ett komplett set nya trädgårdsverktyg för att inleda din trädgårdssäsong!