• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Schoffels, Nederlandse schoffels en tuinklauwen

Welkom op onze afdeling "Schoffels, Nederlandse schoffels en tuinklauwen", waar u essentiële gereedschappen vindt voor basis plantenverzorgingstaken zoals schoffelen, wieden en beluchten van de grond. Onze hoogwaardige schoffels, met hun goed gebalanceerde, geslepen koppen, maken het losmaken van de grond en het wieden tussen rijen moeiteloos en aangenaam. Onze klauwen zijn speciaal ontworpen om de grond te lossen en te beluchten zonder uw planten te beschadigen. Verken onze collectie en kies de tuingereedschappen die het beste aan uw behoeften voldoen!

Elke tuinier heeft een betrouwbare hark nodig. In onze tuinwinkel bieden wij de duurzame ERGO hark van CELLFAST, een veelzijdige tweezijdige 16 cm hark met handvat, en een 18 cm éénzijdige schoffel, elk ontworpen om verschillende tuinwerkzaamheden aan te pakken. Onze gereedschappen hebben stalen, gelakte koppen die bestand zijn tegen mechanische schade en scherp genoeg zijn om zelfs harde grond met minimale inspanning te penetreren. Hun lichtgewicht houten handvatten zorgen voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid en comfort tijdens het gebruik. Voor preciezere taken, overweeg de Kleine Hand Schoffel PASTEL CELLFAST (beschikbaar in verschillende kleuren), de robuuste Hand Schoffel van Fiskars, of de 12 cm schoffel met een 55 cm handvat van KARD. Voor het verzorgen van randen, rotstuinen en het verwijderen van onkruid op moeilijk bereikbare plaatsen, raden wij de “Klauwen” cultivator met een 80 cm handvat, de 3-tandige QuikFit cultivator van Fiskars, of de kleine QuikFit cultivator van hetzelfde merk aan. Deze efficiënte wied- en grondbewerkingstools worden aangeboden tegen onverslaanbare prijzen in onze online winkel.

Wilt u meer weten? Klik op een productafbeelding om de volledige beschrijving te lezen, inclusief technische specificaties en afmetingen van kop en handvat. Bestel nu met een garantie van premium kwaliteit. Onze "Schoffels, Hollandse Schoffels en Klauwen" afdeling biedt topklasse producten van gerenommeerde binnen- en buitenlandse fabrikanten, beschikbaar tegen concurrerende prijzen. Mis deze kans niet voor gemakkelijk online winkelen en rust uzelf uit met een complete set nieuwe tuingereedschappen om uw tuinseizoen te beginnen!