Cangkul, cangkul Belanda dan Cakar

Bahagian Hoes, cangkul Belanda dan Claws merangkumi alat-alat yang diperlukan untuk melakukan langkah-langkah asas perawatan tanaman, seperti cangkul, penyiangan dan pengudaraan tanah. Cangkul berkualiti tinggi dengan kepala yang seimbang, seimbang dan tajam akan menjadikan tanah yang longgar di antara barisan dan menyiangi pekerjaan yang mudah dan menyenangkan. Cakar membolehkan anda melonggarkan dan mengudar tanah di antara tanaman tanpa risiko merobeknya. Lihatlah apa yang telah kami sediakan untuk anda dan pilih alat berkebun berkualiti tinggi yang sesuai dengan keperluan anda!

Setiap pemilik kebun harus memiliki rake yang kukuh dan kukuh. Sambungan ERGO dari CELLFAST, garpu 16-cm dua sisi dengan pegangan dan cangkul satu sisi 18-cm dengan pegangan menanti anda di kedai taman kami. Baja, kepala dipernis tahan terhadap kerosakan mekanikal, tahan lama dan diasah, sehingga anda dapat mengusirnya ke dalam tanah yang keras tanpa menggunakan banyak kekuatan. Pegangan kayu yang ringan membolehkan anda bergerak dengan alatan dengan mudah dan memastikan keselesaan kerja yang tinggi. Pesan cangkul tangan kecil PASTEL CELLFAST (tersedia dalam pelbagai warna), cangkul Solid Hand dari Fiskars atau cangkul 12-cm dengan pegangan 55-cm dari KARD untuk melaksanakan tugas-tugas yang memerlukan ketepatan lebih. Sekiranya anda memerlukan beberapa aksesori untuk mengurus perbatasan, kebun batu dan menghilangkan rumpai yang tumbuh di tempat yang hampir tidak dapat diakses, beli kultivator “Claws” dengan pegangan panjang 80 cm, penanam QuikFit 3-cabang dari Fiskars atau penanam QuikFit kecil dari pengeluar yang sama. Alat penyiangan dan pembengkakan kecil ini boleh didapati dengan harga yang sangat kompetitif di kedai dalam talian kami.

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut? Klik pada gambar produk dan baca keterangannya. Anda akan menemui semua maklumat yang diperlukan, termasuk spesifikasi teknikal dan ukuran kepala dan pemegang di sana. Pesan dan beli dengan jaminan kualiti premium. Cangkul, Cangkul Belanda dan Cakar dari pengeluar domestik dan asing terbaik tersedia untuk anda dengan harga yang kompetitif. Jangan lepaskan peluang ini, manfaatkan membeli-belah dalam talian yang selesa dan mulakan musim berkebun dengan senjata lengkap alat baru!