• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Sape, Greble și Gheare de prășit

Departamentul Hoes, coada olandeză și ghearele cuprinde instrumentele necesare pentru a îndeplini măsuri de bază de îngrijire a plantelor, cum ar fi prăjirea, tăierea și aerarea solului. O sapa de înaltă calitate, cu un cap bine setat, echilibrat și ascuțit va face ca slăbirea solului între rânduri și sădire să fie o muncă simplă și plăcută. Ghearele vă permit să dezlipiți și să aerați solul între plante, fără riscul de a le smulge. Uitați-vă la ceea ce v-am pregătit pentru dvs. și alegeți instrumente de grădinărit de înaltă calitate, care să se potrivească nevoilor dvs.!

Fiecare proprietar de grădină ar trebui să dețină o greblă solidă și robustă. În magazinul nostru de grădină vă așteaptă grebla ERGO de la CELLFAST, grebla cu două fețe întărită de 16 cm, cu mâner, și săculeța cu o singură față de 18 cm cu mâner. Oțelele, capetele lăcuite sunt rezistente la deteriorarea mecanică, durabile și ascuțite, astfel încât să le puteți conduce în sol dur, fără a folosi prea multă forță. Mânerele ușoare din lemn vă permit să manevrați cu ușurință instrumentele și să asigurați un confort ridicat la muncă. Comandați sapa pentru mână mică PASTEL CELLFAST (disponibilă în diferite culori), sapa Solid Hand de la Fiskars sau sapa de 12 cm cu un mâner de 55 cm de la KARD pentru a efectua sarcini care necesită mai multă precizie. Dacă aveți nevoie de accesorii pentru îngrijirea bordurilor, grădinilor de stâncă și eliminarea buruienilor care cresc în locuri greu accesibile, cumpărați cultivatorul „Gheare” cu un mâner lung de 80 cm, cultivatorul QuikFit cu 3 pronguri de la Fiskars sau micul cultivator QuikFit de la același producător. Aceste mici instrumente de desfacere și dezmembrare sunt disponibile la prețuri excepțional de competitive la magazinul nostru online.

Ați dori să știți mai multe? Faceți clic pe imaginea produsului și citiți descrierea. Veți găsi acolo toate informațiile necesare, inclusiv specificațiile tehnice și măsurătorile capului și mânerului. Comandați și cumpărați cu o garanție de calitate premium. Hoe, Hoes și Ghebe olandeze de la cei mai buni producători autohtoni și străini sunt disponibile pentru dvs. la prețuri competitive. Nu ratați această șansă, profitați de cumpărături confortabile online și începeți sezonul de grădinărit cu un arsenal complet de instrumente noi!