• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Sape, Greble și Gheare de prășit

Bine ați venit la secțiunea noastră "Sape, Sape Olandeze și Gheare", unde veți găsi unelte esențiale pentru sarcini de bază de îngrijire a plantelor, cum ar fi săpatul, desțelenitul și aerarea solului. Sapele noastre de înaltă calitate, cu capetele bine echilibrate și ascuțite, fac lucrul de slăbire a solului și desțelenirea între rânduri efortless și plăcut. Ghearele noastre sunt special concepute pentru a slăbi și aera solul fără a vătăma plantele. Explorați colecția noastră și alegeți uneltele de grădinărit care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs!

Orice grădinar are nevoie de o greblă de încredere. În magazinul nostru de grădinărit, oferim grebla durabilă ERGO de la CELLFAST, o greblă versatilă cu două fețe de 16 cm cu mâner și o sapă cu o singură față de 18 cm, fiecare proiectată pentru a aborda diverse sarcini de grădinărit. Uneltele noastre au capete din oțel, vopsite, rezistente la daune mecanice și sunt suficient de ascuțite pentru a penetra chiar și solul tare cu efort minim. Mânerele lor ușoare din lemn asigură manevrabilitate ușoară și confort în timpul utilizării. Pentru sarcini mai precise, luați în considerare Sapa de Mână Mică PASTEL CELLFAST (disponibilă în diferite culori), Sapa de Mână robustă de la Fiskars sau sapa de 12 cm cu mâner de 55 cm de la KARD. Pentru îngrijirea marginilor, grădinilor de stânci și eliminarea buruienilor în locuri greu accesibile, recomandăm cultivatorul "Gheare" cu mâner de 80 cm, cultivatorul cu trei dinți QuikFit de la Fiskars sau cultivatorul mic QuikFit de la același brand. Aceste unelte eficiente de desțelenire și lucrare a solului sunt oferite la prețuri de neegalat în magazinul nostru online.

Doriți mai multe detalii? Faceți clic pe imaginea produsului pentru a citi descrierea completă, inclusiv specificațiile tehnice și măsurătorile capului și mânerului. Comandați acum cu garanție de calitate premium. Secțiunea noastră "Sape, Sape Olandeze și Gheare" prezintă produse de top de la producători naționali și internaționali renumiți, disponibile la prețuri competitive. Nu ratați această ocazie pentru cumpărături online convenabile și echipați-vă cu un set complet de unelte de grădinărit noi pentru a începe sezonul de grădinărit!