• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Motike, holandske motike i kandže

Dobrodošli u naš odjel "Motike, Nizozemske Motike i Kandže", gdje ćete pronaći bitne alate za osnovne zadatke brige o biljkama, kao što su motikanje, plijevljenje i prozračivanje tla. Naše visokokvalitetne motike, s njihovim dobro izbalansiranim i naoštrenim glavama, olakšavaju rahljenje tla i plijevljenje između redova, čineći posao jednostavnim i ugodnim. Naše kandže posebno su dizajnirane za rahljenje i prozračivanje tla bez štetnog utjecaja na vaše biljke. Istražite našu kolekciju i odaberite vrtni alat koji najbolje odgovara vašim potrebama!

Svaki vrtlar treba pouzdanu grablju. U našem vrtnom centru nudimo izdržljivu grablju ERGO od CELLFAST, svestranu dvosmjernu grablju od 16 cm s ručkom i jednostranu motiku od 18 cm, svaku dizajniranu za različite vrtnarske zadatke. Naši alati imaju čelične, lakirane glave otporne na mehanička oštećenja i dovoljno su oštri da prodiru čak i u tvrdo tlo s minimalnim naporom. Njihove lagane drvene ručke osiguravaju lako manevriranje i udobnost pri uporabi. Za preciznije zadatke razmislite o Maloj Ručnoj Motici PASTEL CELLFAST (dostupna u različitim bojama), čvrstoj Ručnoj Motici od Fiskars ili 12 cm motici s 55 cm ručkom od KARD. Za njegu rubova, kamenitih vrtova i uklanjanje korova na teško dostupnim mjestima preporučujemo kultivator "Kandže" s ručkom od 80 cm, trozubi QuikFit kultivator od Fiskars ili mali QuikFit kultivator istog proizvođača. Ovi učinkoviti alati za plijevljenje i obradu tla dostupni su po izuzetno konkurentnim cijenama u našoj internetskoj trgovini.

Želite li saznati više? Kliknite na sliku proizvoda kako biste pročitali njegov potpuni opis, uključujući tehničke specifikacije i mjere glave i ručke. Naručite sada s jamstvom vrhunske kvalitete. Naš odjel "Motike, Nizozemske Motike i Kandže" nudi vrhunske proizvode od renomiranih domaćih i međunarodnih proizvođača, dostupne po konkurentnim cijenama. Ne propustite ovu priliku za praktičnu internetsku kupnju i opremite se s potpunim setom novih vrtnih alata za početak vrtlarske sezone!