• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Мотики, холандски мотики и нокти

Добре дошли в нашия отдел "Мотики, Холандски Мотики и Нокти", където ще намерите основни инструменти за грижа за растенията, като окопаване, плевене и аерация на почвата. Нашите висококачествени мотики, с техните добре балансирани и заточени глави, улесняват разхлабването на почвата и плевенето между редовете, правейки тази работа проста и приятна. Нашите "Нокти" са специално проектирани за разхлабване и аерация на почвата без да увреждат растенията ви. Разгледайте нашата колекция и изберете градински инструменти, които най-добре отговарят на вашите нужди!

Всеки градинар се нуждае от надеждна мотика. В нашия градински магазин предлагаме устойчивата мотика ERGO от CELLFAST, универсална двустранна мотика от 16 см с дръжка и едностранна мотика от 18 см, всяка от тях е проектирана за различни градински задачи. Нашите инструменти са със стоманени, лакирани глави, устойчиви на механични повреди, и са достатъчно остри, за да проникнат дори в твърда почва с минимални усилия. Техните леки дървени дръжки осигуряват лесно маневриране и комфорт при употреба. За по-точни задачи помислете за Малката Ръчна Мотика PASTEL CELLFAST (налична в различни цветове), стабилната Ръчна Мотика от Fiskars или мотиката от 12 см с дръжка от 55 см от KARD. За грижата за граници, скални градини и премахване на плевели в труднодостъпни места, препоръчваме култиватора "Нокти" с дръжка от 80 см, тризъбия QuikFit култиватор от Fiskars или малкия QuikFit култиватор от същия производител. Тези ефективни инструменти за плевене и обработка на почвата се предлагат на изключително конкурентни цени в нашия онлайн магазин.

Искате ли да научите повече? Кликнете върху изображението на продукта, за да прочетете пълното му описание, включително технически спецификации и размери на главата и дръжката. Поръчайте сега с гаранция за премиум качество. Нашият отдел "Мотики, Холандски Мотики и Нокти" предлага продукти от висок клас от утвърдени национални и международни производители на конкурентни цени. Не пропускайте този шанс за удобно онлайн пазаруване и се снабдете с пълен комплект от нови градински инструменти, за да започнете градинарския си сезон!

8.46 лв
18.09 лв
18.10 лв
18.27 лв
18.50 лв
19.20 лв
19.80 лв
20.07 лв
20.31 лв
22.95 лв