• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Мотики, холандски мотики и нокти

Отделът за мотики, холандски мотики и нокти включва инструменти, необходими за извършване на основни мерки за грижа за растенията, като окопаване, плевене и проветряване на почвата. Висококачествената мотика с добре поставена, балансирана, заточена глава ще направи разхлабването на почвата между редовете и плевенето проста, приятна работа. Ноктите ви позволяват да разхлабите и проветрите почвата между растенията, без риск да ги разкъсате. Разгледайте какво сме подготвили за вас и изберете висококачествени градински инструменти, които ще отговарят на вашите нужди!

Всеки собственик на градина трябва да притежава солидна, здрава рейка. Греблото ERGO от CELLFAST, двустранното закалено 16-сантиметрово гребло с дръжка и 18-сантиметровата едностранна мотика с дръжка ви очакват в нашия магазин за градина. Стоманените, лакирани глави са устойчиви на механични повреди, издръжливи и заточени, така че можете да ги закарате в твърда почва, без да използвате много сила. Леките дървени дръжки ви позволяват лесно да маневрирате с инструментите и осигуряват висок комфорт при работа. Поръчайте Малката ръчна мотика PASTEL CELLFAST (предлага се в различни цветове), мотиката за твърди ръце от Fiskars или 12-сантиметровата мотика с 55-сантиметрова дръжка от KARD, за да изпълнявате задачи, изискващи по-голяма прецизност. Ако имате нужда от аксесоари за грижи за граници, алпинеуми и премахване на плевели, които растат на трудно достъпни места, купете култиватора "Нокти" с 80-сантиметрова дръжка, 3-зъбния култиватор QuikFit от Fiskars или малкия култиватор QuikFit от същия производител. Тези малки инструменти за плевене и сбиване се предлагат на изключително конкурентни цени в нашия онлайн магазин.

Искате ли да знаете повече? Кликнете върху изображението на продукта и прочетете описанието. Там ще намерите цялата необходима информация, включително техническите спецификации и измерванията на главата и дръжката. Поръчайте и купете с гаранция за първокласно качество. Мотики, холандски мотики и нокти от най-добрите местни и чуждестранни производители се предлагат за вас на конкурентни цени. Не пропускайте този шанс, възползвайте се от удобното онлайн пазаруване и започнете сезона на градинарството с пълен арсенал от нови инструменти!