• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Мотики, холандски мотики и нокти

Добре дошли в нашия отдел "Мотики, Холандски Мотики и Нокти", където ще намерите основни инструменти за грижа за растенията, като окопаване, плевене и аерация на почвата. Нашите висококачествени мотики, с техните добре балансирани и заточени глави, улесняват разхлабването на почвата и плевенето между редовете, правейки тази работа проста и приятна. Нашите "Нокти" са специално проектирани за разхлабване и аерация на почвата без да увреждат растенията ви. Разгледайте нашата колекция и изберете градински инструменти, които най-добре отговарят на вашите нужди!

Всеки градинар се нуждае от надеждна мотика. В нашия градински магазин предлагаме устойчивата мотика ERGO от CELLFAST, универсална двустранна мотика от 16 см с дръжка и едностранна мотика от 18 см, всяка от тях е проектирана за различни градински задачи. Нашите инструменти са със стоманени, лакирани глави, устойчиви на механични повреди, и са достатъчно остри, за да проникнат дори в твърда почва с минимални усилия. Техните леки дървени дръжки осигуряват лесно маневриране и комфорт при употреба. За по-точни задачи помислете за Малката Ръчна Мотика PASTEL CELLFAST (налична в различни цветове), стабилната Ръчна Мотика от Fiskars или мотиката от 12 см с дръжка от 55 см от KARD. За грижата за граници, скални градини и премахване на плевели в труднодостъпни места, препоръчваме култиватора "Нокти" с дръжка от 80 см, тризъбия QuikFit култиватор от Fiskars или малкия QuikFit култиватор от същия производител. Тези ефективни инструменти за плевене и обработка на почвата се предлагат на изключително конкурентни цени в нашия онлайн магазин.

Искате ли да научите повече? Кликнете върху изображението на продукта, за да прочетете пълното му описание, включително технически спецификации и размери на главата и дръжката. Поръчайте сега с гаранция за премиум качество. Нашият отдел "Мотики, Холандски Мотики и Нокти" предлага продукти от висок клас от утвърдени национални и международни производители на конкурентни цени. Не пропускайте този шанс за удобно онлайн пазаруване и се снабдете с пълен комплект от нови градински инструменти, за да започнете градинарския си сезон!

8.46 лв
18.09 лв
18.10 лв
18.27 лв
18.50 лв
19.20 лв
19.80 лв
20.31 лв
22.95 лв