• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Kapák, villáskapák és sarabolók

A kapák, a holland kapák és a karmok osztály olyan eszközöket foglal magában, amelyek az alapvető növényápolási intézkedések végrehajtásához szükségesek, mint például a taposás, a gyomlálás és a talaj levegőztetése. Kiváló minőségű, jól beállított, kiegyensúlyozott, élesített kapával a talaj meglazítása a sorok között és a gyomlálás egyszerű, kellemes munkát eredményez. A karmok lehetővé teszik a talaj meglazítását és szellőztetését a növények között anélkül, hogy kiszakítanák őket. Vessen egy pillantást arra, amit elkészítettünk az Ön számára, és válasszon kiváló minőségű kertészeti eszközöket, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek!

Minden kerti tulajdonosnak szilárd, erős gereblye van. A CELLFAST ERGO gereblye, a kétoldalasan edzett 16 cm-es gereblye fogantyúval és a 18 cm-es egyoldalas kapa fogantyúval várja Önt kertjében. Az acél, lakkozott fejek ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, tartósak és élesek, így nagy erőfeszítés nélkül kemény talajba vezethetik őket. Könnyű, fából készült fogantyúk lehetővé teszik a szerszámokkal való könnyű manőverezést és a munka magas kényelmét. A nagyobb pontosságot igénylő feladatok elvégzéséhez rendeljen a PASTEL CELLFAST kis kézkapa (különféle színben kapható), a Fiskars Solid Hand kapa vagy a KARD 12 cm-es kapa 55 cm-es fogantyúval. Ha valamilyen tartozékra van szüksége a határok, a sziklakertek gondozásához és az alig elérhető helyeken növekvő gyomok eltávolításához, vásárold meg a 80 cm hosszú fogantyúval ellátott „Claws” kultivátort, a Fiskars 3-szárú QuikFit kultivátort vagy a kicsi QuikFit kultivátort. ugyanazon gyártótól Ezek a kis gyomlálás- és fogaskerekes szerszámok rendkívül versenyképes áron kaphatók online áruházunkban.

Szeretne többet tudni? Kattintson a termék képére és olvassa el a leírást. Megtalálja az összes szükséges információt, ideértve a műszaki előírásokat és a fej és a fogantyú méréseit is. Rendeljen és vásároljon prémium minőségű garanciával. A legjobb hazai és külföldi gyártókból származó kapák, holland kapák és karmok versenyképes áron kaphatók. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, használja ki a kényelmes online vásárlást és kezdje el a kertészeti szezonot az új szerszámok teljes arzenáljával!