• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kapák, Holland Kapák és Kerti Karmok

Üdvözöljük "Kapák, Holland Kapák és Kerti Karmok" részlegünkön, ahol alapvető növényápolási feladatokhoz, mint a kapálás, gyomlálás és talajlazítás szükséges eszközöket talál. Magas minőségű kapáink, jól kiegyensúlyozott, élesített fejükkel könnyűvé és élvezetessé teszik a talaj lazítását és a sorok közötti gyomlálást. Kaparóink kifejezetten a talaj lazítására és szellőztetésére lettek tervezve anélkül, hogy károsítanák növényeit. Fedezze fel gyűjteményünket, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő kerti eszközöket!

Minden kertésznek szüksége van egy megbízható gereblyére. Kertészeti üzletünkben kínáljuk a tartós ERGO gereblyét a CELLFAST-tól, egy sokoldalú kétszárnyú 16 cm-es gereblyét nyéllel, és egy 18 cm-es egyoldalas kapát, mindegyiket különböző kerti feladatokra tervezték. Eszközeink acél, lakkozott fejekkel rendelkeznek a mechanikai sérülések ellenállására, és elég élesek ahhoz, hogy minimális erőfeszítéssel behatoljanak a kemény talajba is. Könnyű fa nyeleik lehetővé teszik az eszközök könnyű manőverezését és kényelmes használatát. Pontosabb munkákhoz fontolja meg a Kisméretű Kézi Kapa PASTEL CELLFAST-ot (különböző színekben kapható), a masszív Kézi Kapát a Fiskarstól, vagy a 12 cm-es kapát 55 cm-es nyéllel a KARD-tól. Szegélyek ápolásához, sziklakertekhez és nehezen hozzáférhető helyeken növő gyomok eltávolításához ajánljuk a "Kaparó" kultivátort 80 cm-es nyéllel, a 3-tüskés QuikFit kultivátort a Fiskarstól, vagy a kis QuikFit kultivátort ugyanattól a márkától. Ezek az hatékony gyomláló és talajművelő eszközök verhetetlen áron kaphatók online boltunkban.

Többet szeretne tudni? Kattintson egy termék képére, hogy elolvassa teljes leírását, beleértve a műszaki specifikációkat és a fej és a nyél méreteit. Rendeljen most prémium minőségi garanciával. "Kapák, Holland Kapák és Kaparók" kínálatunk a neves hazai és nemzetközi gyártók csúcsminőségű termékeit tartalmazza, versenyképes áron. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget a kényelmes online vásárlásra, és szerelje fel magát egy teljes új kerti eszköz készlettel a kerti szezon kezdetére!