Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Мотике, холандске мотике и канџе

Одељење за мотику, холандску мотику и канџе обухвата алате потребне за обављање основних мера неге биљака, као што су окопавање, корење и прозрачивање тла. Висококвалитетна мотика са добро постављеном, уравнотеженом и наоштреном главом учиниће рахљање тла између редова и корења једноставан, пријатан посао. Канџе вам омогућавају да олабавите и прозрачите тло између биљака без ризика да их растргате. Погледајте шта смо све припремили за вас и изаберите висококвалитетне баштенске алате који ће одговарати вашим потребама!

Сваки власник баште треба да поседује чврсту и чврсту грабље. ЕРГО грабље из ЦЕЛЛФАСТ-а, двострано каљено 16-цм грабље са дршком и 18-цм једнострана мотика са дршком чекају вас у нашој вртној продавници. Челичне, лакиране главе отпорне су на механичка оштећења, издржљиве су и наоштрене, тако да их можете угурати у тврдо тло без употребе велике силе. Лагане дрвене ручке омогућавају лако руковање алатима и обезбеђују високу удобност у раду. Наручите Мала ручна мотика ПАСТЕЛ ЦЕЛЛФАСТ (доступне у различитим бојама), мотика од пуне руке компаније Фискарс или мотив од 12 цм с ручком од 55 цм од КАРД-а како бисте извршили задатке који захтевају више прецизности. Ако вам је потребан додатни прибор за бригу о границама, баштама и уклањању корова који расте на тешко доступним местима, купите култиватор "Цлавс" са ручицом дужине 80 цм, култиватор КуикФит са 3 крака компаније Фискарс или мали култиватор КуикФит. од истог произвођача. Ови мали алати за корење и шверцање доступни су по изузетно конкурентним ценама у нашој онлине продавници.

Желите ли знати више? Кликните на слику производа и прочитајте опис. Тамо ћете пронаћи све потребне информације, укључујући техничке спецификације и мерења главе и руковања. Наручите и купујте са гаранцијом врхунског квалитета. Мотике, холандске мотике и канџе најбољих домаћих и страних произвођача доступни су вам по конкурентним ценама. Не пропустите ову прилику, искористите удобну куповину на мрежи и започните сезону баштованства пуним арсеналом нових алата!