Mawar taman

Pilih Garden roses - mereka hebat untuk sempadan, sangat hiasan dan datang dalam pelbagai warna. Mereka akan masuk ke dalam setiap taman, di mana mereka kelihatan terbaik ditanam dalam kumpulan yang lebih besar. Anda juga boleh membesar sebagai ciri-ciri di atas katil bunga dan menghiasi kawasan rumah anda, teres atau ruang bandar dengan mereka. Walaupun mereka tidak aromatik seperti mawar lain, mereka mempunyai kelebihan rintangan fros, toleransi terhadap keadaan cuaca yang tidak baik dan penyakit yang paling berbahaya. Anda akan mendapati tanaman berkualiti tinggi menanam bibit pelbagai jenis yang berbeza dalam kebiasaan, ketinggian, warna bunga dan digunakan di kedai taman online kami. Anda sebenarnya boleh membahagikan kumpulan ini kepada beberapa kategori, seperti miniatur, penutup tanah, berbilang bunga dan bunga mawar yang besar.

Kami amat mengesyorkan taman merah itu meningkat dengan tabiatnya yang bertumbuh sehingga 1 meter tinggi. Ia mekar menghasilkan bunga yang luar biasa, dua kali ganda, merah. Ia akan menghiasi taman dengan mereka sepanjang musim panas. Potong berpunca dengan bunga akan menghiasi bahagian dalaman atau boleh digunakan untuk menyusun karangan bunga. Pelbagai ini kelihatan hebat dalam satu kumpulan, terutamanya dengan varieti menghasilkan mekar berwarna berbeza. Ia sesuai dengan kawasan luar bandar dan taman Inggeris.

Mawar taman yang ditanam di atas katil bunga akan dihiasi ruang bandar di taman, di samping laluan pejalan kaki dan laluan. Mereka tidak memerlukan banyak penjagaan, agak mudah untuk berkembang dan tidak seharusnya menimbulkan masalah kepada pemula kebun.