• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Градински рози

Изберете градински рози - те са чудесни за граници, изключително декоративни и се предлагат в най-различни цветове. Те ще се впишат във всяка градина, където изглеждат най-добре засадени в по-големи групировки. Можете също така да ги отглеждате като функции на цветни лехи и да украсите с тях близостта на вашия дом, тераса или градско пространство. Въпреки че не са толкова ароматни като другите рози, те имат предимството на устойчивост на замръзване, поносимост към неблагоприятни метеорологични условия и най-опасни болести. В нашия онлайн магазин за градина ще намерите висококачествени градински розови разсад от многобройни сортове, които се различават по навик, височина, цвят на цветя и употреба. Всъщност можете да разделите тази група на няколко категории, като миниатюрна, почвена покривка, рози с много цветя и рози с големи цветя.

Особено препоръчваме червената градинска роза с храстовидния си навик, който расте до 1 м височина. Цъфти разкошно, произвеждайки чудни, двойни, червени цветя. Тя ще украси градината с тях през цялото лято. Изрязаните стъбла с цветя ще украсят интериора или може да се използват за съставяне на букети. Този сорт изглежда страхотно в групи, особено със сортове, произвеждащи различно оцветени цъфтежи. Подхожда както на селска, така и на английска градина.

Градинските рози, засадени на цветни лехи, ще украсят градското пространство в паркове, наред с тротоари и пътеки. Те не изискват много грижи, отглеждат се много лесно и не трябва да създават никакви проблеми на начинаещите градинари.

Няма продукти в този раздел