• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Trandafiri de grădină

Alegeți trandafirii de grădină – sunt perfecți pentru borduri, excepțional de ornamentali și disponibili într-o varietate de culori. Acești trandafiri se vor potrivi perfect în orice grădină, unde arată cel mai bine plantați în grupuri mari. În plus, îi puteți cultiva ca elemente centrale în straturi cu flori sau îi puteți folosi pentru a decora împrejurimile casei, terasei sau spațiilor urbane. Deși trandafirii de grădină nu sunt la fel de aromati ca alte soiuri de trandafiri, au avantajul de a fi rezistenți la îngheț, toleranți la condiții meteorologice nefavorabile și rezistenți la cele mai periculoase boli. În magazinul nostru de grădinărit online, veți găsi sămânță de trandafiri de grădină de înaltă calitate, disponibile în numeroase varietăți, fiecare diferind prin obiceiuri, înălțime, culoarea florilor și utilizare. Acest grup poate fi și mai departe împărțit în câteva categorii, cum ar fi trandafirii miniaturali, cei de acoperire a solului, cu flori multiple și cu flori mari.

Recomandăm în mod special varietatea de trandafiri roșii de grădină, caracterizată prin obiceiul său de creștere densă și o înălțime moderată de până la 1 metru. Această plantă vibrantă înflorește exuberant, producând flori roșii duble minunate, oferind o explozie continuă de culoare pe tot parcursul verii. Tulpinile tăiate cu flori pot fi folosite pentru a decora interioare sau pot fi folosite pentru a compune buchete. Această varietate este spectaculoasă când este plantată în grupuri, în special alături de varietăți care produc flori de culori diferite. Este o adăugire splendidă atât în grădinile rurale, cât și în cele englezești.

Trandafirii de grădină, plantați în straturi cu flori, adaugă valoare estetică spațiilor urbane din parcuri, alături de trotuare și de-a lungul aleilor. Aceste plante care necesită întreținere redusă sunt ușor de crescut și nu ar trebui să prezinte nicio problemă pentru cei care încep grădinăritul.