• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

По-малки ръчни инструменти

Малките ръчни инструменти се оказват необходими през целия сезон. Тези аксесоари са незаменими по време на прибиране и засаждане на разсад, те гарантират прецизност по време на подреждане на границите през пролетта, премахване на изсъхналите листа от трудно достъпни места, както и окопаване и плевене на гъсто засадени граници. Надеждни и издръжливи малки ръчни инструменти се предлагат на конкурентни цени в нашия магазин за градина!

Гребла, мистрия, вилици за плевене - всички те ще бъдат полезни, докато предприемат прецизни мерки за грижа за дома, балкона и градинските растения. Всички тези аксесоари могат да бъдат намерени в тази подкатегория. Ако обмисляте подготовката на почвата за сеитба, поръчайте ръчната мотика PASTEL и култиватора PASTEL от CELLFAST. Закупете QuikFit Double scraper / moe от Fiskars или 3-зъбния култиватор и култиватор / нокти от същата серия и ще можете да прикачите всички към сменяемата 0,3 m QuikFit Fiskars къса дръжка. Този и други валове могат да бъдат прикрепени и деинсталирани с едно щракване. Може да намерите и полезен Miniseeder, който осигурява прецизна сеитба и ви предпазва от загуба на малки семена. Очаква ли ви пресаждане на цветя или засаждане на зеленчукови разсад в близко бъдеще? Купете здравата мистрия ERGO тесен от CELLFAST, малката мистрия / мини лопата от Robi или практичния набор от инструменти за ценообразуване! Внимателно проектираните и правилно профилирани малки ръчни инструменти ще ви позволят бързо да извършвате своите градински работи, без риск от увреждане на корените, нито болки в китката. Разхлабването и проветряването на почвата, както и плевенето също принадлежат към важни мерки за грижа. Тюркоазено черният култиватор Greenwill Nylon / нокти за жени, малка вилица за плевене с 3 винта и вилица PASTEL, предлагани на изключително достъпни цени в нашия магазин за градина, ще ви помогне в тези усилия. Разгледайте нашия асортимент и се уверете сами!

Възползвайте се от достъпните опции за доставка и вижте колко бихте могли да спестите, като пазарувате продукти за градина в нашия магазин. Ще намерите продукти от водещите производители на градинско оборудване - CELLFAST, Greenmill и Fiskars, за да назовем само няколко - без да се доплащате. Премиум качество гарантирано!

6.45 лв
7.01 лв
8.46 лв
8.79 лв
9.67 лв
18.69 лв
27.84 лв
28.87 лв