• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

По-малки ръчни инструменти

Малките ръчни инструменти се налагат през цялата година. Тези аксесоари са незаменими при прекарването на саденците и засаждането на растения, те гарантират точност при подрязването на бордюрите през пролетта, премахването на изсъхнали листа от труднодостъпни места, както и при ритане и прополяване на гъсто насаждени зони. Надеждни и издръжливи малки ръчни инструменти се предлагат на конкурентни цени в нашия градински магазин!

Грабли, лопати, кори за плевене - всички те са полезни при извършването на подробни грижи за домашните, балконските и градинските растения. Всички тези аксесоари могат да се намерят в тази подкатегория. Ако планирате да подготвите почвата за засяване, поръчайте ръчната мотика PASTEL и култиватор PASTEL на CELLFAST. Завладейте се на QuikFit двойния стъргач / мотика от Fiskars или на култиватора с три плуна и Култиватор / Канджи от същата серия, които всички могат да се поставят на разменяемата дръжка с дължина 0,3 метра QuikFit Fiskars. Тази и други дръжки могат да се поставят и махат с едно щракване. Минисидера също е отличен избор, който гарантира точно засяване и предотвратява загубата на малки семена. Планирате ли да пресаждате цветя или да засаждате зеленчукови семена в близко бъдеще? Купете здравата ERGO Narrow лопатка от CELLFAST, малката лопатка / мини лопата от Robi или практичния комплект за изсаждане! Предвидено и правилно профилирани малки ръчни инструменти ще ви позволят да изпълните градинарските си задачи бързо, без риск от повреждане на корените и китките. Разпушването и вентилирането на почвата, както и плевенето, също са важни мерки за грижа. Тюркоазено-черният найлонов култиватор / канджи за жени, малката кора за плевене с три плуна и кора за плевене PASTEL, предлагат се на изключително достъпни цени в нашия градински магазин и ще ви помогнат в тези усилия. Разгледайте нашата гама и се убедете сами!

Възползвайте се от достъпните опции за доставка и видите колко можете да спестите, като пазарувате градински продукти в нашия магазин. Предлагаме продукти от водещи производители на градинска техника - CELLFAST, Greenmill и Fiskars, за да споменем само някои, без надценки. Гарантирана премиум качества!

6.45 лв
7.01 лв
8.46 лв
8.79 лв
9.67 лв
11.34 лв
11.64 лв
12.85 лв
16.85 лв
17.82 лв
18.09 лв