• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Kisebb kézi szerszámok

A kis kézi szerszámok egész szezonban szükségesek. Ezek a kiegészítők nélkülözhetetlenek a palánták szúrása és ültetése során, garantálják a pontosságot a határok tavaszi takarításakor, a kiszáradt levelek eltávolítása az alig hozzáférhető helyekről, valamint a sűrűn ültetett szegélyek felkavarása és gyomlálása. A megbízható és tartós kis kéziszerszámok versenyképes áron kaphatók kerti üzletünkben!

Gereblye, simítóval, gyomvilla - mindegyik hasznos lesz, miközben pontos gondozási intézkedéseket hajt végre otthoni, erkélyes és kerti növények számára. Mindezek a tartozékok megtalálhatók ebben az alkategóriában. Ha a talaj vetésre való előkészítésére gondol, akkor rendelje meg a PASTEL kézi kapót és a PASTEL kultivátort a CELLFAST-től. Vásárolja meg a QuikFit kettős kaparót / kapát a Fiskars-tól, vagy ugyanazon sorozat háromkaros kultivátort és kultivátort / karomot, és mindet rögzítheti a cserélhető 0,3 m-es QuikFit Fiskars rövid fogantyúhoz. Ez és más tengelyek egyetlen kattintással felszerelhetők és eltávolíthatók. Hasznos lehet a Miniseeder is, amely biztosítja a pontos vetést és megakadályozza az apró mag elvesztését. Vár a közeljövőben a virágátültetés vagy a növényi palánták ültetése? Vásároljon a CELLFAST erős ERGO keskeny simítóval, a Robi kis simítóval / mini ásóval vagy a praktikus Pricking out szerszámkészlettel! A gondosan megtervezett és megfelelően profilozott kis kéziszerszámok lehetővé teszik a kerti munkák gyors elvégzését, anélkül, hogy a gyökereket és a csuklófájdalmakat károsítanák. A talaj meglazítása és levegőztetése, valamint a gyomlálás szintén a fontos gondozási intézkedések közé tartozik. A türkiz-fekete Greenmill Nylon kultivátor / karom nők számára, a kisméretű háromágú gyomlázó villa és a PASTEL gyomvillák, amelyek rendkívül kedvező áron kaphatók kerti áruházunkban, segíteni fog ebben a munkában. Böngésszen a kínálatunkban, és nézd meg magad!

Használja ki a megfizethető szállítási lehetőségeket és nézze meg, mennyit takaríthat meg, ha kerti termékeket vásárol üzletünkben. A vezető kerti felszerelések gyártóitól - a CELLFAST, a Greenmill és a Fiskars termékeit - csak néhányat említhet - túlfizetés nélkül talál. Prémium minőség garantált!

1,172.73 Ft
1,598.18 Ft