• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kézi Kerti Szerszámok

Kisebb Kéziszerszámok elengedhetetlenek minden kertészeti szezonban. Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek olyan finom munkákhoz, mint a palánták kiszedése és ültetése, a határok tavaszi tisztításánál való pontosság biztosítása, a nehezen hozzáférhető helyekről száraz levelek eltávolítása, valamint a sűrűn ültetett területek kapálása és gyomlálása. Megbízható és tartós Kisebb Kéziszerszámok versenyképes áron kaphatók kertészeti üzletünkben!

Kapák, ásók és gyomláló villák – ezek mind nélkülözhetetlenek a növények otthoni, erkélyen történő és kerti gondozásához. Mindezeket az eszközöket ebben a kategóriában találja meg. Ha a talaj előkészítését tervezi a vetéshez, fontolja meg a CELLFAST PASTEL kézi kapát és PASTEL kultivátort. Válassza a Fiskars QuikFit Dupla kaparó/kapát, vagy az ugyanazon sorozat 3 ágú kultivátorát és Kultivátor/Karmokat, amelyek mindegyikét a cserélhető 0,3 m-es QuikFit Fiskars rövid nyélhez lehet csatlakoztatni. Ezt és más nyélakat egyetlen kattintással lehet csatlakoztatni és eltávolítani. A Miniseeder szintén kiváló választás, biztosítva a pontos vetést és megőrizve a kis magokat. Hamarosan tervezi a virágok átültetését vagy a zöldségpalánták ültetését? Válassza a CELLFAST tartós ERGO Keskeny ásóját, a Robi kompakt Ásó/mini ásóját vagy a praktikus Kihúzó eszközkészletet! A gondosan tervezett és ergonomikusan formált Kisebb Kéziszerszámok hatékony és kényelmes kertmunkát tesznek lehetővé, minimálisra csökkentve a gyökérkárokat és a csuklófájdalmakat. A talaj lazítása, szellőztetése és gyomlálása szintén fontos gondozási tevékenységek. A türkiz-fekete Greenmill Nylon kultivátor/Karmok a nők számára, a kompakt 3 ágú gyomláló villa és a PASTEL Gyomláló villa, amelyek mindegyikét kivételes áron kínáljuk kertészeti üzletünkben, segítenek ezekben a feladatokban. Fedezze fel választékunkat és tapasztalja meg a különbséget!

Éljen a megfizethető szállítási lehetőségeinkkel és nézze meg, mennyit spórolhat a kertészeti termékek üzletünkben történő vásárlásával. Termékeinket a vezető kertészeti berendezésgyártóktól, mint a CELLFAST, Greenmill és Fiskars kínáljuk, csak néhányat említve, magas árcédulák nélkül. Prémium minőség garantált!