• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pienemmät käsityökalut

Pienet Käsityökalut ovat välttämättömiä kaikkina puutarhanhoitoaikoina. Nämä työkalut ovat elintärkeitä herkille tehtäville, kuten taimien koulimiseen ja istuttamiseen, tarkkuuden varmistamiseen keväällä rajauksia siivotessa, kuivien lehtien poistamiseen vaikeapääsyisistä paikoista, sekä mullan muokkaamiseen ja kitkemiseen tiheästi istutetuilla alueilla. Luotettavia ja kestäviä Pieniä Käsityökaluja tarjotaan kilpailukykyiseen hintaan puutarhamyymälässämme!

Haravat, lapioita ja rikkaruohopiikit – kaikki nämä ovat välttämättömiä huolelliseen kasvien hoitoon kotona, parvekkeilla ja puutarhoissa. Kaikki nämä työkalut löydät tästä kategoriasta. Jos suunnittelet maan valmistelua kylvöä varten, harkitse CELLFASTin PASTEL käsiauran ja PASTEL viljelylaiteen tilaamista. Valitse Fiskarsin QuikFit Kaksoiskaavin/aura, tai samaan sarjaan kuuluva 3-hampainen viljelylaite ja Viljelijä/Kynnet, jotka kaikki voidaan liittää vaihdettavaan 0,3 m:n QuikFit Fiskarsin lyhyeen varteen. Tämän ja muiden varret voi liittää ja irrottaa yhdellä klikkauksella. Miniseeder on myös erinomainen valinta, varmistaen tarkan kylvön ja säästäen pieniä siemeniä. Suunnitteletko pian kukkien siirtämistä tai vihannesten taimien istuttamista? Valitse CELLFASTin kestävä ERGO Kapea lapio, Robi:n kompakti Lapio/minilapio tai käytännöllinen Koulimisvälinesetti! Huolellisesti suunnitellut ja ergonomisesti muotoillut Pienet Käsityökalut tekevät puutarhatyöstä tehokasta ja mukavaa, minimoiden juurivauriot ja ranteiden rasituksen. Maan muokkaaminen, ilmastointi ja kitkeminen ovat myös tärkeitä hoitotoimenpiteitä. Turkissinmusta Greenmill Nylon viljelylaite/Kynnet naisille, kompakti 3-hampainen rikkaruohopiikki ja PASTEL rikkaruohopiikki, kaikki saatavilla poikkeukselliseen hintaan puutarhamyymälässämme, auttavat sinua näissä tehtävissä. Tutustu valikoimaamme ja huomaa ero!

Hyödynnä edulliset toimitusvaihtoehtomme ja näe, kuinka paljon voit säästää ostamalla puutarhatuotteita myymälästämme. Tarjoamme tuotteita johtavilta puutarhavälineiden valmistajilta kuten CELLFAST, Greenmill ja Fiskars, vain muutamia mainitakseni, ilman korkeaa hintalappua. Premium-laatu on taattu!