• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

handgereedschap

Klein Handgereedschap is essentieel gedurende alle tuinseizoenen. Deze gereedschappen zijn van vitaal belang voor delicate taken zoals het uitdunnen en planten van zaailingen, het garanderen van precisie bij het opruimen van borders in de lente, het verwijderen van droge bladeren uit moeilijk bereikbare plaatsen, evenals voor het schoffelen en wieden van dicht beplante gebieden. Betrouwbare en robuuste Klein Handgereedschap wordt tegen concurrerende prijzen aangeboden in onze tuinwinkel!

Harken, troffels en onkruidvorken – deze zijn allemaal onmisbaar voor nauwgezette verzorging van planten thuis, op balkons en in tuinen. Al deze gereedschappen vindt u in deze categorie. Als u van plan bent de grond voor te bereiden voor het zaaien, overweeg dan de PASTEL handhak en PASTEL cultivator van CELLFAST te bestellen. Kies voor de QuikFit Dubbele schraper/schoffel van Fiskars, of de 3-tandige cultivator en Cultivator/Klauwen van dezelfde serie, die allemaal kunnen worden bevestigd aan de verwisselbare 0,3 m QuikFit Fiskars korte steel. Deze en andere stelen kunnen met slechts één klik worden bevestigd en verwijderd. De Miniseeder is ook een geweldige keuze, die zorgt voor nauwkeurig zaaien en het besparen van kleine zaden. Bent u van plan binnenkort bloemen te verplanten of groentezaailingen te planten? Kies dan voor de duurzame ERGO Smalle troffel van CELLFAST, de compacte Troffel/mini schep van Robi, of de praktische Uitdun gereedschapsset! Onze zorgvuldig ontworpen en ergonomisch gevormde Klein Handgereedschap maken tuinwerk efficiënt en comfortabel, minimaliseren wortelschade en polspijn. Bodem losmaken, beluchten en wieden zijn ook cruciale verzorgingsactiviteiten. De turquoise-zwarte Greenmill Nylon cultivator/Klauwen voor vrouwen, de compacte 3-tandige onkruidvork en de PASTEL Wiedvork, allemaal verkrijgbaar tegen uitzonderlijke prijzen in onze tuinwinkel, zullen u helpen bij deze taken. Verken ons assortiment en ontdek het verschil!

Profiteer van onze betaalbare leveringsopties en zie hoeveel u kunt besparen door tuinproducten in onze winkel te kopen. Wij bieden producten aan van top tuinuitrustingsfabrikanten zoals CELLFAST, Greenmill en Fiskars, om er maar een paar te noemen, zonder de hoge prijskaartjes. Premium kwaliteit gegarandeerd!

3.23
4.23
4.23
4.40
4.40
4.78
4.84
4.84
5.67
5.82
6.43
8.43
8.91
9.05