• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Unelte Mici de Mână

Unelte de mână mai mici sunt esențiale pe tot parcursul sezoanelor de grădinărit. Aceste unelte sunt vitale pentru sarcini delicate cum ar fi selecția și plantarea puieților, asigurând precizie la curățarea marginilor în primăvară, îndepărtarea frunzelor uscate din locuri greu accesibile, precum și pentru saparea și îndepărtarea buruienilor în zone dens plantate. Unelte de mână mai mici de încredere și robuste sunt oferite la prețuri competitive în magazinul nostru de grădinărit!

Greble, lopeți și furci de buruieni – toate acestea sunt indispensabile pentru îngrijirea meticuloasă a plantelor acasă, pe balcoane și în grădini. Toate aceste unelte le puteți găsi în această categorie. Dacă plănuiți să pregătiți solul pentru semănat, luați în considerare comandarea sapelor de mână PASTEL și cultivatorului PASTEL de la CELLFAST. Optați pentru răzuitorul/dubla sapă QuikFit de la Fiskars, sau pentru cultivatorul cu 3 dinți și Cultivator/Gheare din aceeași serie, care toate pot fi atașate la mânerul scurt interschimbabil QuikFit Fiskars de 0,3 m. Acest mâner și alte mânere pot fi atașate și îndepărtate cu un singur clic. Miniseederul este, de asemenea, o alegere excelentă, asigurând semănatul precis și economisind semințe mici. Plănuiți să replantați flori sau să plantați puieți de legume în curând? Alegeți lopețica îngustă ERGO durabilă de la CELLFAST, lopețica/mini lopată compactă de la Robi, sau setul practic de unelte pentru selecție! Uneltele noastre de mână mai mici, proiectate cu grijă și ergonomic formate, fac lucrul în grădină eficient și confortabil, minimizând daunele rădăcinilor și durerile de încheieturi. Afânarea solului, aerarea și îndepărtarea buruienilor sunt, de asemenea, activități importante de îngrijire. Cultivatorul/Ghearele de nylon turcoaz-negru Greenmill pentru femei, furca de buruieni compactă cu 3 dinți și Furca de buruieni PASTEL, toate disponibile la prețuri excepționale în magazinul nostru de grădinărit, vă vor ajuta în aceste sarcini. Explorați selecția noastră și descoperiți diferența!

Profitați de opțiunile noastre de livrare accesibile și vedeți cât de mult puteți economisi cumpărând produse de grădinărit din magazinul nostru. Oferim produse de la principalii producători de echipamente de grădinărit, cum ar fi CELLFAST, Greenmill și Fiskars, doar pentru a menționa câțiva, fără prețuri ridicate. Calitate premium garantată!

15.18 leu
19.91 leu
20.68 leu
22.75 leu
26.68 leu
27.39 leu
30.24 leu
39.65 leu
41.93 leu
42.56 leu