Alatan tangan yang lebih kecil

Alat tangan kecil terbukti diperlukan sepanjang musim. Aksesori ini sangat diperlukan semasa mencabut dan menanam anak benih, ia menjamin ketepatan semasa merapikan perbatasan pada musim bunga, mengeluarkan daun kering dari tempat yang sukar dijangkau, serta mencangkul dan menyiangi perbatasan yang ditanam dengan padat. Alat tangan kecil yang boleh dipercayai dan tahan lama boleh didapati dengan harga yang kompetitif di kedai kebun kami!

Penyapu, kulir, garpu penyiangan - semuanya akan berguna semasa melakukan langkah penjagaan yang tepat untuk tanaman rumah, balkoni dan taman. Semua aksesori ini terdapat di subkategori ini. Sekiranya anda berfikir untuk menyiapkan tanah untuk disemai, pesanlah cangkul tangan PASTEL dan penanam PASTEL dari CELLFAST. Beli pengikis / cangkul Double QuikFit dari Fiskars, atau penanam 3 cawan dan Penanam / Cakar dari siri yang sama dan anda akan dapat melekatkan semuanya pada pemegang pendek QuikFit Fiskars 0.3 m yang dapat ditukar. Ini dan poros lain boleh dilampirkan dan dinyahpasang dengan satu klik. Anda mungkin juga berguna untuk Miniseeder yang memastikan penaburan tepat dan mencegah anda kehilangan biji kecil. Adakah pemindahan bunga atau menanam anak benih sayuran menanti anda dalam masa terdekat? Beli kulir ERGO Narrow yang kukuh dari CELLFAST, sekop Trowel / mini kecil dari Robi atau set alat Pricking out praktikal! Alat tangan kecil yang direka dengan teliti dan diprofilkan dengan betul akan membolehkan anda melakukan tugas kebun anda dengan cepat, tanpa risiko merosakkan akar, atau sakit pergelangan tangan. Melonggarkan dan mengudara udara, serta merumput, juga termasuk dalam langkah penjagaan penting. Penanam / cakar Greenmill Nylon berwarna biru kehijauan untuk wanita, garpu penyamaran 3 serampang kecil dan garpu penyuangan PASTEL, tersedia dengan harga yang sangat berpatutan di kedai kebun kami, akan membantu anda dalam usaha tersebut. Lihat pelbagai pilihan kami dan lihat sendiri!

Manfaatkan pilihan penghantaran yang berpatutan dan lihat, berapa banyak yang dapat anda jimatkan dengan membeli produk kebun di kedai kami. Anda akan menemui produk dari pengeluar peralatan taman terkemuka - CELLFAST, Greenmill dan Fiskars, untuk beberapa nama sahaja - tanpa membayar lebih. Kualiti premium dijamin!