Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Мањи ручни алати

Мали ручни алат показао се неопходним током целе сезоне. Ови додаци су неопходни приликом труљења и садње садница, гарантују прецизност приликом поспремања граница у пролеће, уклањање осушених лишћа са тешко доступних места, као и кошење и корење густо засађених граница. Поуздан и издржљив мали ручни алат доступан је по конкурентним ценама у нашој баштенској продавници!

Оградице, глетарице, вилице за корење - све ће им добро доћи уз подузимање прецизних мера неге за кућне, балконске и баштенске биљке. Сва ова додатна опрема може се наћи у овој подкатегорији. Ако размишљате о припреми тла за сјетву, наручите ПАСТЕЛ ручну мотику и култиватор ПАСТЕЛ од твртке ЦЕЛЛФАСТ. Купите КуикФит двоструки стругач / мотику од Фискарс-а, или култиватор са три зглоба и култиватор / канџе исте серије и моћи ћете да их причврстите на изменљиви 0,3 м КуикФит Фискарс кратки држач. Ова и друга осовина могу се причврстити и деинсталирати једним кликом. Такође ће вам бити користан Минисеедер који обезбеђује прецизну сетву и спречава губитак ситних семенки. Да ли вас у скорој будућности очекује пресађивање цвећа или садња поврћа? Купите чврсту глеђицу ЕРГО од ЦЕЛЛФАСТ, малу лопатицу / лопатицу од Робија или практични сет алата за одређивање цена! Пажљиво дизајниран и правилно профилиран мали ручни алат омогућит ће вам брзо обављање послова у врту, без ризика од оштећења коријена или болова у зглобу. Лабављење и прозрачивање тла, као и корење такође припадају важним мерама неге. Тиркизно-црни Греенмилл најлонски култиватор / канџе за жене, мале вилице за тровање са три утора и ПАСТЕЛ вилице за плевање, доступне по изузетно повољним ценама у нашој вртној продавници, помоћи ће вам у тим напорима. Прелистајте наш асортиман и уверите се сами!

Искористите повољне опције испоруке и погледајте колико можете уштедети купујући баштенске производе у нашој продавници. Наћи ћете производе водећих произвођача баштенске опреме - ЦЕЛЛФАСТ, Греенмилл и Фискарс, да напоменете само неколико - без преплата. Врхунски квалитет загарантован!

430.00 din
756.00 din
776.00 din
856.67 din
1,123.33 din
1,206.00 din
1,233.33 din
1,236.00 din