• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Manji ručni alati

Manji Ručni Alati su neophodni tijekom cijele sezone vrtlarenja. Ovi alati su vitalni za delikatne zadatke poput odabira i sadnje sadnica, osiguravajući preciznost pri čišćenju rubova u proljeće, uklanjanju suhog lišća iz teško dostupnih područja, kao i za motikanje i plijevljenje gusto posađenih područja. Pouzdani i čvrsti Manji Ručni Alati dostupni su po konkurentnim cijenama u našem vrtnom centru!

Grablje, lopatice i vile za korov – svi su oni neophodni za temeljitu njegu biljaka kod kuće, na balkonima i u vrtovima. Sve te alate možete pronaći u ovoj kategoriji. Ako planirate pripremiti tlo za sjetvu, razmislite o naručivanju PASTEL ručne motike i PASTEL kultivatora od CELLFAST. Odaberite QuikFit Dvostruki strugač/motiku od Fiskarsa ili trozubni kultivator i Kultivator/Kandže iz iste serije, koji se svi mogu pričvrstiti na zamjenjivu 0,3 m QuikFit Fiskars kratku ručku. Ovu i druge ručke može se pričvrstiti i ukloniti jednim klikom. Miniseeder je također odličan izbor, osiguravajući precizno sijanje i štedeći male sjemenke. Planirate li uskoro presaditi cvijeće ili saditi sadnice povrća? Odaberite izdržljivu ERGO Usku lopaticu od CELLFAST-a, kompaktnu Lopaticu/mini lopatu od Robija ili praktičan Set alata za pikiranje! Naši pažljivo dizajnirani i ergonomski oblikovani Manji Ručni Alati čine vrtlarski rad učinkovitim i udobnim, minimizirajući oštećenje korijena i bol u zapešću. Razrahljivanje tla, prozračivanje i plijevljenje također su važni postupci njege. Turkizno-crni Greenmill Nylon kultivator/Kandže za žene, kompaktna trozubna vila za korov i PASTEL vila za korov, sve dostupne po izuzetnim cijenama u našem vrtnom centru, pomoći će vam u tim poslovima. Pregledajte naš asortiman i otkrijte razliku!

Iskoristite naše povoljne opcije dostave i vidite koliko možete uštedjeti kupnjom vrtnih proizvoda u našoj trgovini. Nudimo proizvode vodećih proizvođača vrtnih alata poput CELLFAST, Greenmill i Fiskars, samo da nabrojimo neke, bez visokih cijena. Zagarantirana premium kvaliteta!