• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hygieniatuotteet

"Saniteettihygieniatuotteet" -kategoriassa olemme koonneet olennaiset työturvallisuustarvikkeet, kotisiivousaineet, puutarhatyökalujen puhdistusaineet sekä erikoistuotteet kompostoijille, saostuskaivoille ja jäteastioille. Varmista, että tarjoat kotillesi ja sen ympäristölle parasta hoitoa!

Etsitkö ratkaisuja saostuskaivollesi tai jätevedenkäsittelyyn? Haluatko poistaa jatkuvat hajut? Valitse luotettavat saostuskaivoaktivointiaineemme ja -tablettimme. Tutustu kustannustehokkaaseen ja nopeavaikutteiseen EXPEL Bio-aktivaattoriin saostuskaivoille ja jätevedenpuhdistamoille sekä Bros – Microbec Ultra - saostuskaivotabletteihin, molemmat saatavilla lyömättömään hintaan. Tarvitsetko suuremman määrän? Valitse 1 kg:n Target saostuskaivo- ja kotijätevedenkäsittelypuhdistusaine. Suojavarusteiden osalta tutustu kasvosuodattimien alaluokkaan. Sieltä löydät edullisen ja tehokkaan Agrecol Filter puolinaamarin, joka suojaa hengityselimiäsi. Verkkokauppamme ylpeänä esittelee tukevat Resiste suojalasit polykarbonaattilinsseillä sekä Galardo polykarbonaattiroiskeensuojalasit. Varusta itsesi turvalliseen ja mukavaan työskentelyyn! Suosittelemme myös Agrecol kaliumsaippuaa 500 ml pulloissa - se on lopullinen puhdistusratkaisu puutarhatyökaluille, ruukuille ja kasvien lehdille. "Saniteettihygieniatuotteet" -kategoriastamme huolehtiminen puutarhastasi on nyt helpompaa kuin koskaan!

Älä epäröi, hyödynnä uskomattoman kilpailukykyiset hintamme! Tilaa saostuskaivoaktivointiaineita, puhdistusaineita, kasvosuodattimia ja paljon muuta luotettavaan ja nopeaan kotiinkuljetukseen verkkopuutarhakaupastamme. Älä missaa tätä mahdollisuutta – puutarhakauppamme tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdessä paikassa. Selaa valikoimaamme tänään!

4.46
4.69
8.75