• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Egészségügyi higiéniai anyagok

Az egészségügyi higiéniai anyagok az a rész, ahol összegyűjtöttük a munkabiztonsági anyagokat, a háztartási tisztítószereket és a kerti szerszámokat, a komposztos hulladékgyűjtőket, a hulladékgyűjtőket és a szemétkosár tisztítószereit. Használja őket otthonának és környékének a lehető legjobb gondozása érdekében!

Pontosan mit szeretne vásárolni? Ha javítani kívánja a medence vagy szennyvíztisztító telep teljesítményét, vagy csak megszabadulni a szagtalan szagoktól, akkor rendeljen bevált Cesspool aktivátorokat és füleinket. Ne keresse tovább, mint az olcsó és gyorsan működő EXPEL bioaktivátort a medencéknél és szennyvíztisztító telepeken, valamint a Bros - Microbec Ultra - Cesspool füleket, amelyek kiváló áron érhetők el. Szüksége van egy nagyobb csomagra? Rendelje meg az 1 kg célcélú Cesspool és otthoni szennyvíztisztító tisztítószereket. Keresse meg a növényi porzáshoz szükséges kiegészítőket az Arcszűrő maszkok alkategóriában. Itt találja a viszonylag olcsó és hatékony Agrecol Filter félmaszkot. Ez biztosítja a légzőrendszer számára a szükséges védelmet. Online áruházunkban szintén kínálnak csodálatos, tartós Resiste védőszemüveget polikarbonát lencsékkel és a Galardo polikarbonát fröccsöntő védőszemüveget. Ez a vásárlás lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes munkát! Azt is javasoljuk, hogy az Agrecol káliumszappan 500 ml-es csomagolásban legyen az egyetlen és rendkívül hatékony tisztítószer a kerti szerszámokhoz, fazekakhoz és növényi levelekhez. Az egészségügyi higiéniai anyagok részben található termékeinknek köszönhetően a kertjének alapos, komplex ápolása még könnyebbé válik!

Ne habozzon, vegye igénybe nevetségesen versenyképes árainkat! Online kerti áruházunkban megbízható, gyors házhozszállításával megrendelheti a cesspool aktivátorokat és füleket, tisztítószereket és arcszűrő maszkokat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget - kerti üzletünkben mindent megtalál, amire szüksége van egy helyen. Meghívjuk Önt böngészésre kínálatunkban!

-48%
1,580.00 Ft 3,034.55 Ft