• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Higiéniai- és védőfelszerelések

A Sanitárius Higiéniai Anyagok kategóriában gyűjtöttük össze az alapvető munkavédelmi eszközöket, háztartási tisztítószereket, kerti eszköztisztítókat, valamint a komposztálók, szennyvíztárolók és hulladéktárolók számára készült specializált termékeket. Biztosítsa otthonának és környezetének a legjobb gondozást!

Megoldásokat keres a szennyvíztárolójához vagy szennyvíztisztításához? Szeretné megszüntetni az állandó szagokat? Válassza a megbízható szennyvíztároló aktivátorainkat és tablettáinkat. Tekintse meg a költséghatékony és gyorsan ható EXPEL Bio-aktivátort szennyvíztározókhoz és szennyvíztisztító telepekhez, valamint a Bros – Microbec Ultra – szennyvíztározó tablettákat, mindkettő verhetetlen áron kapható. Nagyobb mennyiségre van szüksége? Válassza az 1 kg-os Target szennyvíztároló és otthoni szennyvíztisztító szerét. A védőfelszereléshez tekintse meg az arcfilter maszkok alkategóriáját. Ott találja az megfizethető és hatékony Agrecol Filter félig maszkot, amely biztosítja a légzőszervezet védelmét. Online áruházunk büszkén mutatja be a masszív Resiste védőszemüveget polikarbonát lencsével és a Galardo polikarbonát fröccsenésvédelmi szemüveget. Szerelje fel magát biztonságos és kényelmes munkához! Javasoljuk az Agrecol káliumszappant 500 ml-es palackokban - a végső tisztító megoldás a kerti szerszámok, cserépek és növényi levelek számára. A "Sanitárius Higiéniai Anyagok" kategóriánk kínálatával még egyszerűbb az Ön kertjének átfogó gondozása!

Ne habozzon, élvezze versenyképes árainkat! Rendeljen szennyvíztároló aktivátorokat, tisztítószereket, arcfilter maszkokat és még sok mást megbízható, gyors házhozszállítással online kertészeti boltunkból. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget – kertészeti áruházunk mindent egy helyen kínál. Tekintse meg kínálatunkat ma!

1,980 Ft
2,086 Ft