• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Санитарно хигиенни материали

В категория „Санитарни хигиенни материали“ сме събрали съществени средства за безопасност на работното място, домакински почистващи препарати, почистващи препарати за градински инструменти и специализирани продукти за компостни бункери, ями и контейнери за отпадъци. Грижете се по най-добрия начин за дома си и околната среда!

Търсите решения за вашата яма или пречиствателна станция? Искате да премахнете упорити миризми? Изберете нашите надеждни активатори и таблетки за ями. Разгледайте икономичния и бързодействащ EXPEL био-активатор за ями и пречиствателни станции, както и таблетките Bros – Microbec Ultra – за ями, и двете на непобедими цени. Нуждаете се от по-голямо количество? Изберете 1 кг почистващ препарат Target за ями и домашни пречиствателни станции. За защитни средства, разгледайте подкатегорията маски с филтър за лице. Там ще откриете достъпната и ефективна полумаска Agrecol Filter, която гарантира защита на дихателната ви система. Нашият онлайн магазин с гордост представя здравите защитни очила Resiste с поликарбонатни лещи и очила Galardo с поликарбонатна защита срещу пръски. Оборудвайте се за безопасна и удобна работа! Също така препоръчваме калиевия сапун Agrecol в бутилки от 500 мл - окончателното решение за почистване на градински инструменти, саксии и растителни листа. С нашата гама от категория „Санитарни хигиенни материали“, грижите за градината ви никога не е било по-лесно!

Не се колебайте, възползвайте се от нашите изключително конкурентни цени! Поръчайте активатори за ями, почистващи препарати, маски с филтър за лице и още за надеждна и бърза доставка у дома от нашия онлайн магазин за градинарство. Не пропускайте този шанс - нашият градински магазин е вашето решение на едно място. Разгледайте нашата селекция днес!

8.91 лв
9.39 лв
17.50 лв
17.50 лв
17.50 лв