• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Orkidea tarvikkeet

Varmista, että orkideasi pysyvät terveinä ja kauniisti esillä laajasta orkideatarvikkeiden valikoimastamme, jotka ovat saatavilla verkkopuutarhaliikkeessämme. Koska orkideat, niiden lumoavan itämaisen viehätyksen kanssa, kuuluvat suosituimpiin huonekasveihin, olemme luoneet erityisen osion, josta löydät kaiken tarvittavan kauniin ulkonäön ylläpitämiseen.

Tutustu läpinäkyviin orkideakansiin eri väreissä. Voit valita koristeellisista neliönmuotoisista ja pyöreistä säiliöistä, olivat ne sitten kiiltäviä tai mattapintaisia. Valitse myös sopivat tukirakenteet houkuttelevilla muodoilla ja kätevillä pidikkeillä tai kiinnikkeillä, ja saat viehättävän asetelman valmiiksi hetkessä. Tarjoamme myös alustat ja orkideoiden lannoitteet pitkäkestoisina tikkuina, geelipohjaisina ravinteina kätevillä levittimillä, lehtien suihkuttamiseen tarkoitettuja sumuttimia ja jopa helppokäyttöisiä pyyhkeitä.

Voit ostaa meiltä tuotteita, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ja joilla on parhaiden koristekasvien hoitomerkkien leimat, kuten Agrecol, Compo, Florovit ja Zielony Dom. Hyödynnä erittäin kilpailukykyisiä hintojamme! Verkkopuutarhaliikkeemme auttaa sinua saavuttamaan erinomaisia tuloksia upeiden orkideoiden kasvatuksessa. Orkideatarvikkeillamme jopa kaikkein vaativimmat yksilöt kasvavat terveinä ja kukkivat kauniisti. Katso itse!