• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Аксесоари за орхидеи

Забележете, че вашите орхидеи остават здрави и красиви с помощта на нашия широк избор от аксесоари за орхидеи, налични в нашия онлайн градинарски магазин. Тъй като орхидеите, със своята ориенталска очарователност, са сред най-обичаните стайни растения, създадохме специален раздел, където ще намерите всичко необходимо, за да поддържате изисканото излъчване на вашите орхидеи.

Разгледайте нашите прозрачни покривки за орхидеи в различни цветове. Можете да избирате от декоративни квадратни и кръгли контейнери, били те гланцирани или матови. Също така изберете подходящи подкрепящи елементи с привлекателни форми и удобни клипсове или закопчалки, и ще имате готова вълнуваща композиция в нула време. Предлагаме също подложки и торове за орхидеи във формата на дълготрайни стълбчета, гелови хранителни вещества с практични апликатори, пръски за листата и дори лесни за употреба кърпички.

Можете да закупите продукти от нас, известни с високото им качество и с марки на най-добрите фирми в индустрията за грижа за декоративните растения, включително Agrecol, Compo, Florovit и Zielony Dom. Възползвайте се от нашите изключително конкурентни цени! Нашият онлайн градинарски магазин е тук, за да ви помогне да постигнете отлични резултати при отглеждането на тези зашеметяващи орхидеи. С нашите аксесоари за орхидеи, дори най-изисканите екземпляри ще растат здрави и ще цъфтят с елегантност. Вижте сами!

Почва за орхидея с саксия - Planta - 12 cm - -10%
7.43 лв 8.25 лв
Промоцията приключва
Подпор за орхидея и други цветя - Decor Stick - зелен - 39 см - -10%
8.21 лв 9.12 лв
Промоцията приключва
Подложка за орхидея и други цветя - Decor Stick - розова - 39 см - -10%
8.21 лв 9.12 лв
Промоцията приключва
Почва за орхидея с саксия - Planta - 15 cm - -10%
8.78 лв 9.75 лв
Промоцията приключва
Орхидея и друга опора за цветя - Decor Stick - зелена - 59 см - -10%
9.32 лв 10.35 лв
Промоцията приключва
Подложка за орхидея и други цветя - Decor Stick - прозрачна - 59 см - -10%
9.32 лв 10.35 лв
Промоцията приключва
Подпора за орхидея и други цъфтящи растения - Decor Stick - розова - 59 см - -10%
10.26 лв 11.40 лв
Промоцията приключва