• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Хранилки за птици

Хранилата за птици и кормилките ви позволяват да храните птиците и да се наслаждавате на присъствието на пернати посетители в градината или на балкона. Нашата онлайн градинска магазина предлага широк избор от модели, произведени от материали, устойчиви на атмосферни влияния. Имаме модерни пластмасови и традиционни дървени хранилки за птици, които са здрави и изглеждат чудесно. Различни методи за монтаж ви позволяват да ги поставите навсякъде, създавайки птичи кафене, на което ще се радват синички и чечици.

Ако планирате да поставите хранилката на стълб, поръчайте Birdyfeed Round хранилка за птици, монтирана на стълб (която може също да се окачи), която може лесно да се настрои на място, недостъпно за хищници. Хранилката за птици с наклонен покрив и удобно място за хранене на по-малки птици ще предостави на тези прекрасни същества отлични условия за търсене на храна. Тя е проектирана по такъв начин, че да предотврати по-големите птици да обирдат храната и същевременно да украсява околната среда. Препоръчваме също Birdyfeed Double хранилка, която може да се окачи на връв или клон на дърво. Тя се състои от две просторни стаи за зърнени храни и покрив, който също защитава съдържанието от по-големите птици. Предлаганият тук модел комбинира декоративна стойност и функционалност - монтажът е много по-лесен от този на повечето класически хранилки за птици. Ако търсите традиционни форми, имаме и дървени хранилки за птици в нашата оферта.

Запознайте се с нашето предложение сега и поканете птиците в градината си. Пазарувайте удобно онлайн, без да напускате дома си!

26.80 лв
38.05 лв