• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Madáretetők

A madáretetők és etetőtálak lehetővé teszik, hogy etessük a madarakat, és élvezzük a tollas látogatók jelenlétét a kertben vagy az erkélyen. Online kertészeti üzletünk széles választékban kínál olyan modelleket, amelyek időjárásálló anyagokból készültek. Modern műanyag és hagyományos fa madáretetőink vannak, amelyek mind tartósak és csinosak. Különböző felszerelési technikák lehetővé teszik, hogy bárhol elhelyezheti őket, és kialakíthat egy madárkantint, amit a cinegék és a széncinegék szívesen látogatnak.

Ha szándékában áll az etetőt egy oszlopra szerelni, rendelje meg a Birdyfeed Round oszlopra szerelhető madáretetőt (amit akár fel is lehet akasztani), és könnyen felállíthat egy olyan helyre, amely nem elérhető a ragadozók számára. Egy olyan madáretető, amelynek lejtős tetője és kényelmes etetési területe van a kisebb madarak számára kiváló táplálkozási feltételeket biztosít ezeknek a kedves teremtményeknek. Úgy tervezték, hogy megakadályozza a nagyobb madarakat az eleség kirablásában, miközben díszíti a környezetét is. Ajánljuk a Birdyfeed Double etetőt is, amit egy kötélre vagy faágra is fel lehet akasztani. Két tágas gabonatartályból és egy tetőből áll, amely megvédi a tartalmat a nagyobb madaraktól. A itt kínált modell ötvözi a díszítő értéket és a funkcionalitást - a felszerelése sokkal könnyebb, mint a legtöbb hagyományos madáretető esetében. Ha hagyományos formákat keres, akkor is talál nálunk fa madáretetőket.

Ismerje meg ajánlatunkat most, és hívja meg a madarakat a kertjébe. Vásároljon kényelmesen online, anélkül, hogy elhagyná otthonát!