• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lintujen syöttölaitteet

Lintujen ruokintalaitteet ja ruokintatarjottimet mahdollistavat lintujen ruokkimisen ja linnuista nauttimisen puutarhassa tai parvekkeella. Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa laajan valikoiman malleja, jotka on valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Meillä on moderneja muovisia ja perinteisiä puulintujen ruokintalaitteita, jotka ovat sekä kestäviä että hyvännäköisiä. Eri kiinnitystekniikat mahdollistavat niiden sijoittamisen minne haluat ja luovat linturuokalan, jossa talit ja hömötiaiset mielellään vierailevat.

Jos aiot kiinnittää ruokintalaitteen tolppaan, tilaa Birdyfeed Round -pylväskiinnitteinen lintujen ruokintalaite (joka voidaan myös ripustaa), jonka voit helposti asettaa paikkaan, johon petoeläimet eivät pääse. Lintujen ruokintalaite, jossa on viettävä katto ja mukava ruokintapinta pienille linnuille, tarjoaa näille ihastuttaville olennoille erinomaiset ruokailumahdollisuudet. Se on suunniteltu estämään suurempia lintuja ryöväämästä ruokaa ja samalla koristamaan ympäristöään. Suosittelemme myös Birdyfeed Double -ruokintalaitetta, joka voidaan ripustaa köyteen tai puun oksaan. Siinä on kaksi tilavaa viljakammiota ja katto, joka suojaa sisältöä myös suuremmilta linnuilta. Tässä tarjottava malli yhdistää koristeellisen arvon ja toiminnallisuuden - kiinnitys on paljon helpompaa kuin useimmissa perinteisissä lintujen ruokintalaitteissa. Jos etsit perinteisiä muotoja, meillä on tarjolla myös puulintujen ruokintalaitteita.

Tutustu tarjontaamme nyt ja kutsu linnut puutarhaasi. Tee ostoksia kätevästi verkossa, ilman että sinun tarvitsee poistua kotoasi!