• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Puschkinia

Открийте шарма на луковиците на Пушкиния в нашия онлайн магазин за градинарство. Пушкиния е изключително допълнение към пролетната ви цветна градина, съставена от рано цъфтящи луковични растения. Този вид не е само красив, но и изключително лесен за грижа, което го прави отличен избор за всеки градинар.

Делкатните цветя на този чаровен луковичен растеж започват да се появяват вече през първите месеци на пролетта. Най-добре е да се засаждат малките луковици на слънчеви места, тъй като там те растат най-добре. Предпочитаният тип почва трябва да има добро дренаж и неутрално pH. Групи цветя с диаметър около 10 см, с шест листа и декоративна по-тъмна ивица по средата, цъфтят дори при много ниски температури. Това е изключителна характеристика на този вид.

Луковиците на Пушкиния са отлични за засаждане по ръбовете на цветни градини, в малки саксии или в градини с камъни. Техната красота наистина се изявява, когато се смесват с малки лалета. Пушкиния също е перфектен за природно оформление на градини. Можете да ги засаждате близо до дървета, преди храсти или на тревни площи, където създават цветен килим. Те също се справят добре като растения в саксии.

Поканваме ви да разгледате нашия широк асортимент от луковици на Пушкиния. Този изключителен вид растение с изключителни адаптивни способности заслужава място във всяка градина.

В нашия онлайн магазин предлагаме стотици вълнуващи растения на много изгодни цени. Благодарение на висококачествените ни продукти и бързата доставка до посочения от вас адрес, градината ви ще възвърне своята блясък. Поощряваме ви да пазарувате при нас, където можете да откриете шарма на луковиците на Пушкиния. Не се колебайте, закупете луковици на Пушкиния веднага!