• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Posliinihyasintin sipulit, Puschkinia

Löydä Posliinihyasintin viehätys verkkopuutarhakaupassamme. Posliinihyasintti on erinomainen lisä kevätpenkkiisi, koostuen varhain kukkivista sipulikasveista. Tämä laji ei ole vain kaunis, vaan myös poikkeuksellisen helppohoitoinen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan jokaiselle puutarhalle.

Tämän lumoavan sipulikasvin herkät kukat ilmestyvät jo kevään ensimmäisinä kuukausina. Parasta on istuttaa pienet sipulit aurinkoisille paikoille, sillä ne viihtyvät siellä parhaiten. Suositeltu maaperä tulisi olla hyvin valutettavaa ja neutraalia pH:ta. Noin 10 cm kokoiset kukkaryhmät, joissa on kuusi terälehteä ja keskellä koristeellinen tummempi juova, kukkivat jopa erittäin alhaisissa lämpötiloissa. Tämä on tämän lajin huomionarvoinen piirre.

Posliinihyasintin sipulit sopivat erinomaisesti istutettaviksi kukkapenkkien reunoille, mataliin kukkaruukkuihin tai kivikkopuutarhoihin. Niiden kauneus pääsee todella oikeuksiinsa, kun ne sekoitetaan pienten tulppaanien kanssa. Posliinihyasintti on myös täydellinen luonnonmukaiseen puutarhaan istutettavaksi. Voit istuttaa ne lähelle puita, pensaiden eteen tai nurmikolle, jossa ne luovat kukkivan maton. Ne menestyvät myös hyvin ruukkukasveina.

Kutsutaan sinut tutustumaan laajaan valikoimaamme Posliinihyasintin sipuleita. Tämä poikkeuksellinen kasvi, jolla on ainutlaatuisia sopeutumiskykyjä, ansaitsee paikan jokaisessa puutarhassa.

Verkkokaupassamme tarjoamme satoja kiehtovia kasveja erittäin houkuttelevin hinnoin. Korkealaatuisten tuotteidemme ja nopean toimituksen ansiosta puutarhasi palauttaa kukoistuksensa. Kannustamme sinua ostamaan meiltä, missä voit löytää Posliinihyasintin viehätyksen. Älä epäröi, hanki Posliinihyasintin sipulit nyt!