• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de iarbă pentru locuri uscate

Semințele de iarbă pentru locuri uscate sunt o investiție excelentă pentru cultivarea de peluze luxuriante și verzi în zone însorite, unde iarba de obicei se ofilește în căldura verii. Această categorie include o selecție de semințe de gazon special concepute pentru a rezista la secetă și lipsa de umbră. Explorați gama noastră – cu siguranță veți găsi exact ceea ce aveți nevoie!

Doriți să stabiliți o peluză densă pe un sol uscat și sărac în nutrienți? Semințele de gazon Dakar pentru locuri însorite de la Target sunt alegerea ideală pentru dumneavoastră. Amestecul nostru de semințe de gazon din magazin include varietăți de iarbă de elită care prosperă natural în medii uscate și însorite. Amestecul Trawnik Polski (Gazon Polonez) Desert, adaptat pentru locuri uscate cu o proporție mare de festucă înaltă, este perfect pentru solurile nisipoase și oferă rezultate excelente. În căutarea unor pachete de semințe mai mari și economice? Descoperiți colecția noastră extinsă de pachete mari și accesibile de semințe de gazon pentru locuri uscate. Prezentăm seria Oaza – o selecție de semințe de gazon pentru zone uscate și însorite de la Planta, și amestecul Watersaver pentru locuri aride de la Barenburg, ambele disponibile în pachete de 5 kg. Semințele noastre germinează rapid și cresc în iarbă cu sisteme radiculare profunde și extinse, făcându-le foarte rezistente la căldură, lipsa de apă și traficul pietonal. Aceste calități asigură o peluză luxuriantă, asemănătoare unui covor, chiar și în zone aparent nepotrivite pentru iarbă.

Vizitați magazinul nostru online pentru semințe de cea mai bună calitate de la producători de frunte, cu livrare gratuită la domiciliu. Bucurați-vă de prețuri competitive, oferte speciale și comoditatea cumpărăturilor online fără a sta la cozi!