• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Pachete Mari de Semințe de Iarbă

Aveți dificultăți în găsirea unor pachete mari de semințe pentru iarbă? Nu mai căutați! Magazinul nostru online de grădină vă oferă cea mai largă selecție de amestecuri de semințe pentru iarbă pentru orice nevoie. Fie că căutați ierburi rezistente la călcare, varietăți cu creștere lentă, specii rezistente la secetă sau varietăți delicate ornamentale, avem tot ce vă trebuie! Explorați selecția noastră astăzi!

Oferim pachete generoase de 5 kg de semințe pentru iarbă de la furnizori locali și internaționali. Avem semințe de gazon de încredere de la mărci precum Barenburg, Planta și Target la prețuri extrem de competitive. Pentru cei care caută semințe de iarbă potrivite pentru peluze decorative care rezistă și la traficul intens, luați în considerare Picnic - o iarbă versatilă pentru grădini și curți sau Popular Grass - cu cerințe minime de întreținere și rezistență maximă. Dacă planificați să amenajați un teren de sport, semințele de iarbă Olimpia sunt potrivite pentru zonele cu trafic intens. Pentru locurile umbrite și parcuri, iarba Shadow Gazon, Park și Slow-growing Lawn de la Planta ar fi perfectă. Pentru locurile însorite, semănați Dakar, Oaza și Watersaver - aceste varietăți rămân verzi și viguroase chiar și în mijlocul verii cele mai toride. În plus, magazinul nostru online de grădină oferă și iarbă Regina pentru reparații pe suprafețe mari, în pachete economice de tip XXL. Un astfel de pachet vă permite să reparați mai multe zone goale!

Nu mai așteptați: în loc să vă pierdeți timpul în cozi și să cărați saci grei, comandați pachete mari de semințe pentru iarbă online cu livrare gratuită la domiciliu. Vă invităm să vă bucurați de o experiență de cumpărături online fără griji și economică cu noi!

393.18 leu