• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Katicavirág vetőmag

Három nigella faj magját megtaláljuk online áruházunkban - fekete kömény, szerelmes-köd és sárga édeskömény virág. Az üzletünkben értékesített magok kiváló minőségűek és jó csírázási kapacitással rendelkeznek, mivel csak híres gyártóktól származik.

A fekete kömény (Nigella sativa) mindenekelőtt gyógynövény és fűszerezés. A sós magok hasonlítanak az ízletes szerecsendióhoz, és tésztákhoz és sok más ételhez vannak rendelve. Ön is növekszik hajtások tőlük, és élvezze az ízletes és egészséges snack. A fekete kömény számos gyógyító hatást mutat, és egyesek mindent orvosolnak. Ez bizonyítottan gombaellenes, antibakteriális, vírusellenes, rákellenes hatásokat és jótékony hatással van a bőr és a haj állapotára. Jelentősen segít az asztmában és az allergiában szenvedőknek.

A szerelem-a-köd egy nagyszerű dísznövény, amely nyáron sok virágágyat díszít. Elég alacsony, és fehér, rózsaszín vagy kék virágot termel, amelyből nyár végén dekoratív gyümölcskapszula alakul ki. A frissen vagy szárított csokroknál is szerelmes-a-köd lehet termeszteni vágott virágok számára. Ez a növény meglehetősen problémamentes a termesztésben, és nem okozhat problémát még kevésbé tapasztalt kertészeknek. Sárga édeskömény virág is nagy dísznövény. Nyáron sárga virágzást termel, amely a későbbi szakaszban gyümölcskapszulává alakul. Ennek köszönhetően a sárga édeskömény virág késő ősszel megtartja dekoratív értékét. Ez jól illeszkedik a szárított virágrendszerekhez.