• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Katicavirág vetőmag

Fedezze fel a Katicavirág vetőmag szépségét és sokoldalúságát webáruházunkban. Három figyelemre méltó fajt kínálunk: fekete kömény, szerelem-a-ködben és sárga ánizsvirág. Az általunk értékesített magok a legmagasabb minőségűek, és kiváló csírázási arányt mutatnak, kizárólag híres termelőktől származnak.

A fekete kömény (Nigella sativa) nem csupán egy gyógynövény, hanem egy kivételes fűszer is. Ízletes magjai, amelyek ízprofilja hasonlít a szerecsendióéhoz, tökéletesen gazdagítják a péksüteményeket és számos más ételt. Emellett hajtásokat is növeszthet ezekből a Katicavirág vetőmagokból, mint finom és tápláló harapnivalót. A fekete kömény számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, bebizonyítottan antifungális, antibakteriális, antivirális és rákellenes tulajdonságokkal. Javítja a bőr és a haj állapotát, és jelentős enyhülést nyújt az asztmában és allergiában szenvedők számára.

A szerelem-a-ködben egy lenyűgöző dísznövény, tökéletes bármely nyári virágágyás szépítésére. Ez az alacsonyan növő növény fehér, rózsaszín vagy kék virágokat termel, amelyek végül dekoratív gyümölcskapszulákba fejlődnek, amint a nyár elhalad. Könnyen termeszthető, a szerelem-a-ködben ideális mind friss, mind szárított virágkompozíciókhoz, és kiváló választás minden kertész számára, függetlenül a tapasztalati szintjétől.

Ne feledkezzünk meg a sárga ánizsvirágról sem, ami szintén egy kiváló dísznövény. Élénk sárga virágokat termel, amelyek végül gyümölcskapszulákká fejlődnek, így dekoratív vonzerőjét késő őszig megőrzi. Ez is tökéletes választás szárított virágkompozíciókhoz.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezeket a gyönyörű és előnyös Katicavirág vetőmagokat a kertjébe hozza. Rendeljen most, hogy élvezhesse a sokoldalú előnyeiket!