• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Espanjanneito, Nigella siemenet

Löydä Espanjanneito, Nigella siementen kauneus ja monipuolisuus verkkokaupastamme. Tarjoamme kolmea erinomaista lajiketta: mustakuminaa, Espanjanneitoa ja keltaista fenkolia. Myymämme siemenet ovat korkealaatuisia ja niillä on erinomainen itävyysaste, ja ne tulevat vain tunnetuilta tuottajilta.

Mustakumina (Nigella sativa) ei ole pelkästään yrtti vaan myös poikkeuksellinen mauste. Sen maukkaat siemenet, joilla on pähkinämaisen muskottipähkinän maku, ovat täydellisiä rikastuttamaan leivonnaisia ja monia muita ruokia. Voit myös kasvattaa näistä siemenistä versoja herkulliseksi ja ravitsevaksi välipalaksi. Mustakumina on tunnettu monista terveysvaikutuksistaan; sillä on osoitettu olevan antifungaalisia, antibakteerisia, antiviraalisia ja syöpää ehkäiseviä ominaisuuksia. Se on myös tunnettu parantavan ihon ja hiusten kuntoa ja tarjoamaan merkittävää helpotusta astmaa ja allergioita sairastaville.

Espanjanneito on lumoava koristekasvi, joka on täydellinen lisäys mihin tahansa kesäkukkapenkkiin. Tämä matalakasvuinen kasvi tuottaa valkoisia, vaaleanpunaisia tai sinisiä kukkia, jotka lopulta muuttuvat koristeellisiksi hedelmäkapseleiksi kesän loppua kohti. Helppo viljellä, Espanjanneito on ihanteellinen sekä tuoreisiin että kuivattuihin kukka-asetelmiin ja sopii kaiken tasoisille puutarhureille.

Ei pidä unohtaa, että keltainen fenkoli on toinen erinomainen koristekasvi. Se tuottaa kirkkaita keltaisia kukkia, jotka lopulta kehittyvät hedelmäkapseleiksi, varmistaen sen koristeellisen vetovoiman kestää hyvin myöhäiseen syksyyn. Se on myös täydellinen ehdokas kuivattuihin kukka-asetelmiin.

Älä jää paitsi tilaisuudesta tuoda nämä kauniit ja hyödylliset Espanjanneito, Nigella siemenet puutarhaasi. Tilaa nyt nauttiaksesi niiden monista eduista!