• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от нигела

Открийте красотата и разнообразието на Семена от нигела в нашия онлайн магазин. Предлагаме три изключителни вида: черен кимион, дама в мъгла и жълт фенхелов цвят. Семената, които продаваме, са от най-високо качество и показват отлични степени на кълняемост, осигурени изключително от известни производители.

Черният кимион (Nigella sativa) не е само билка, но и изключителна подправка. Неговите вкусни семена, които имат аромат сходен с мускатов орех, са идеални за обогатяване на сладкиши и различни други ястия. Освен това, може да отглеждате клонки от тези семена за вкусна и хранителна закуска. Признат за многобройните си здравословни ползи, черният кимион е показал антимикотични, антимикробни, антивирусни и антиракови свойства. Също така е известно, че подобрява състоянието на кожата и косата ви и осигурява значително облекчение на хората, страдащи от астма и алергии.

Дамата в мъглата е завладяващо декоративно растение, идеално за озаряване на всяко летно легло с цветя. Този нисък растител произвежда цветове в оттенъци на бяло, розово или синьо, които с течение на времето се превръщат в декоративни плодови капсули. Лесно за отглеждане, дамата в мъглата е идеална както за свежи, така и за сушени цветни аранжименти и е отличен избор за градинари на всички нива.

Не пропускайте възможността да внесете тези красиви и полезни видове нигела в градината си. Поръчайте сега, за да се насладите на множеството им предимства!