• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Yksikomponenttiset lannoitteet

Yksikomponenttiset lannoitteet tarjoavat halvan ja tehokkaan ratkaisun suurimpaan osaan kasvien ravitsemuksellisten puutteiden ongelmista. Ne osoittautuvat tarpeellisiksi myös puiden ja pensaiden kylvö- ja istutusalueiden valmisteluvaiheessa, esimerkiksi kun sinun on tehtävä happamaksi tai happamattomaksi maaperä tai rikastettava niukkaa, vähemmän maaperää peruselintarvikkeilla.

Verkkokauppamme tarjoaa kaikki parhaat saatavilla olevat yksikomponenttiset lannoitteet, jotka on pakattu erikokoisiin pusseihin, 2-25 kg. Tarjoamme muun muassa kaliumnitraattia, monikäyttöistä typpi-kaliumlannoitetta, jota käytetään korvaamaan näiden kahden tekijän puutteet, jotka ovat vastuussa asianmukaisesta kasvusta ja kasvintuotannosta.

Vihannekset, jotka käyttävät suuria määriä typpeä, tulisi ruokkia nitrokalkilla, joka sisältää helposti saatavissa olevaa typpeä nitraattien ja amoniumin muodossa, lisäämällä arvokasta kalkkia ja magnesiumia. Lisää jauhettu dolomiitti, joka lisää tuottavuutta ja parantaa kasvien talvikestävyyttä, happamalle maaperälle, josta puuttuu kalkkia ja magnesiumia. Käytä rakeistettua ureaa tai väkevöityä ammofosfikaliumlannoitetta, jota ammattimaiset viljelijät arvostavat, auttamaan heitä kasvamaan runsaasti parantamalla veden ja ravinteiden imeytymistä maaperästä.

Takaamme lannoitteidemme korkeimman mahdollisen laadun ja tehokkaan suorituskyvyn. Niitä toimittavat tunnetut valmistajat, joilla on erinomainen maine ammattilannoitteiden markkinoilla, kuten Florovit, Planta ja Ogród-Start. Tarjoamme houkuttelevia hintoja yhdessä luotettavuuden kanssa - lue lisää laajasta tuotevalikoimastamme ja katso, kuinka kustannustehokas verkkokauppa voi olla. Täältä löydät kaikki kasvit, joita tarvitaan päivittäisessä kasvien hoidossa. Sinut kutsutaan ystävällisesti ostoskierrokselle.

Jauhettu dolomiitti - 5 kg - -10%
6.30 7.00
Kampanja päättyy
Magnesiumsulfaatti - vesiliukoinen puutarhalannoite - 2 kg - -10%
8.56 9.51
Kampanja päättyy
"Polifoska" NPK-lannoite - täydellinen, helposti rinnastettava lannoite - 2 kg - -10%
13.22 14.69
Kampanja päättyy
Sammalirauta - tehokkain sammalta torjuva lannoite - Ogród-Start® - 5 kg - -10%
22.99 25.54
Kampanja päättyy
Kaliumsalpeter - puutarhan typpi-kaliumlannoite - 2 kg - -10%
24.49 27.21
Kampanja päättyy
Rakeinen Nitrophoska - kattava lannoitus - 5 kg - -10%
25.74 28.60
Kampanja päättyy
Nitrokalkki - nitraattilannoite - Ogród-Start® - 5 kg - -10%
25.75 28.61
Kampanja päättyy
Urea kaikille kasveille - Ogród-Start® - 5 kg - -10%
31.78 35.32
Kampanja päättyy
Urea - yleiskäyttöinen typpilannoite - Planta® - 5 kg - -10%
42.77 47.52
Kampanja päättyy