• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Yksikomponenttiset lannoitteet

Yksikomponenttiset lannoitteet tarjoavat edullisen ja tehokkaan ratkaisun moniin kasvien ravinteiden puutteisiin liittyviin ongelmiin. Ne ovat erityisen tärkeitä valmisteltaessa alueita siementen kylvöön ja puiden sekä pensaiden istuttamiseen, erityisesti silloin kun on tarpeen säätää maaperän pH-arvoa tai rikastuttaa köyhää maata perusmakroravinteilla.

Verkkokaupassamme tarjoamme laajan valikoiman parhaita yksikomponenttisia lannoitteita, jotka ovat saatavilla erikokoisissa pusseissa 2 kilogrammasta 25 kilogrammaan. Tarjontaamme kuuluu muun muassa kaliumnitraatti, monipuolinen typpi-kaliumlannoite, joka on suunniteltu täydentämään näiden kahden tärkeän elementin puutoksia, jotka ovat olennaisia terveelle kasvulle ja optimaaliselle sadonkorjuulle.

Kasveille, jotka tarvitsevat runsaasti typpeä, suosittelemme nitrokalkkia, joka tarjoaa helposti saatavaa typpeä nitraattien ja ammoniumin muodossa, rikastettuna hyödyllisellä kalkilla ja magnesiumilla. Maan laatua ja kasvien kestävyyttä voidaan parantaa erityisesti hapottomissa maissa, joissa on kalkki- ja magnesiumpuutetta, lisäämällä murskattua dolomiittia. Valikoimastamme löytyy myös rakeista ureaa ja erittäin arvostettua tiivistettyä ammo-fosfori-kaliumlannoitetta, joka on suosittu ammattimaisissa maanviljelijöissä sen kyvyn vuoksi parantaa veden ja ravinteiden imeytymistä maasta, mikä johtaa runsaaseen kasvuun.

Takaamme lannoitteidemme korkeimman mahdollisen laadun ja tehokkuuden. Ne toimitetaan arvostetuilta valmistajilta, joilla on erinomainen maine ammattimaisten lannoitemarkkinoiden parissa, kuten Florovit, Planta ja Ogród-Start. Kokeile kilpailukykyisiä hintojamme ja verkkokaupan mukavuutta kanssamme. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja huomaa, kuinka kustannustehokasta verkkokauppa voi olla kaikille kasvienhoitotarpeillesi. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan kauppaamme ja aloittamaan hedelmällisen