• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Еднокомпонентни торове

Еднокомпонентните торове предлагат икономично и ефективно решение за голям набор от проблеми с недостиг на хранителни вещества при растенията. Те са особено важни по време на подготовката на места за засаждане и посадка на дървета и храсти, особено когато е необходимо да се регулира pH на почвата или да се обогатят бедните почви с основни макрохранителни вещества.

В нашия онлайн магазин предлагаме голям избор от най-добрите еднокомпонентни торове, опаковани в чували с различни размери, от 2 до 25 кг. В нашите предложения включваме калиев нитрат, универсално азотно-калиево торене, създадено да допълни недостига на тези два ключови елемента, отговорни за здравия растеж на растенията и оптималния добив.

За зеленчуци, които изискват високо съдържание на азот, препоръчваме използването на нитро-вар или азотно-калиево торене, което осигурява лесно достъпен азот във формата на нитрати и амоний, обогатени със стойностен калций и магнезий. За подобряване на качеството на почвата и увеличаване на устойчивостта на растенията, особено в кисели почви с недостиг на калций и магнезий, може да се добави смляна доломитова каменна брашна. В нашата гама са включени също гранулиран уреа и високо оценено концентрирано амоний-фосфор-калиево торене, популярно сред професионалните земеделци за своята роля в подобряването на абсорбцията на вода и хранителни вещества от почвата, като резултатът е обилен растеж.

Ситемите за изцяло качество и ефективност на нашите торове. Те се доставят от утвърдени производители с отлична репутация на професионалния пазар за торове, като Florovit, Planta и Ogród-Start. Предлагаме привлекателни цени и надеждност - научете повече за нашия широк асортимент и вижте как може да бъде икономичната онлайн покупка. Вие ще намерите всички необходими продукти за ежедневната грижа за растенията тук. Ви каним да ни посетите и да се насладите на пазаруване.

16.88 лв
57.22 лв