• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Egykomponensű Műtrágyák

Az egyszerű összetevőjű trágyák költséghatékony és hatékony megoldást kínálnak a növények tápanyaghiányainak széles skálájára. Különösen fontosak a terület előkészítése során a magvetéshez és a fák, cserjék ültetéséhez, különösen akkor, amikor szükség van a talaj pH-értékének beállítására vagy tápanyagszegény talajok gazdagítására alapvető makroelemekkel.

Online áruházunkban széles választékban kínáljuk a legjobb egyszerű összetevőjű trágyákat, különböző méretű zsákokban, 2-től 25 kg-ig terjedően. Kínálatunkban megtalálható a káliumnitrát, egy sokoldalú nitrogén-kálium trágya, amelyet ezeknek a két kulcsfontosságú elemnek a hiányának pótlására terveztek, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges növényi növekedéshez és az optimális terméshozamhoz.

A magas nitrogéntartalmú zöldségekhez ajánljuk a nitrochalkot, amely nitrátok és ammónium formájában könnyen hozzáférhető nitrogént szolgáltat, értékes mész és magnézium kiegészítéssel. A talaj minőségének javítása és a növények ellenállóképességének növelése érdekében, különösen a mész- és magnéziumhiányos savas talajokban, fontolja meg a őrölt dolomit hozzáadását. Kínálatunkban megtalálható a granulált karbamid és a nagyra értékelt koncentrált ammónium-foszfor-kálium trágya is, amelyet a profi gazdák is kedvelnek, mivel javítja a víz és tápanyagok felszívódását a talajból, ami bőséges növekedést eredményez.

Kizárólag a legmagasabb minőségű trágyákat kínáljuk, megbízható gyártóktól, akik kiváló hírnévvel rendelkeznek a professzionális trágyapiacban, például a Florovit, a Planta és az Ogród-Start márkáktól. Fedezze fel versenyképes árainkat és az online vásárlás kényelmét velünk. Ismerje meg széles termékválasztékunkat, és lássa, mennyire költséghatékony az online vásárlás minden növényápolási igényének kielégítésére. Szeretettel várjuk Önt, hogy felfedezze áruházunkat és egy eredményes vásárlási élményben részesüljön.