• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Egykomponensű műtrágyák

Az egykomponensű műtrágyák olcsó és hatékony megoldást kínálnak a növények tápanyaghiányával kapcsolatos problémák többségére. Szükségesnek bizonyulnak a fák és cserjék vetésére és telepítésére szolgáló helyek előkészítése során is, például amikor meg kell savanyítani vagy savtalanítani a talajt, vagy gyenge, kevésbé alacsony talajt bázikus makrotápanyagokkal kell gazdagítani.

Online áruházunk az összes rendelkezésre álló legjobb egykomponensű műtrágyát kínálja, különböző méretű, 2-25 kg-os zsákokba csomagolva. Kínálunk többek között a kálium-nitrátot, egy univerzális nitrogén-kálium műtrágyát, amelyet e két elem hiányosságainak pótlására használnak, amelyek felelősek a megfelelő növekedésért és a növénytermesztésért.

A nagy mennyiségű nitrogént használó zöldségeket nitrokalkával kell etetni, amely könnyen hozzáférhető nitrogént tartalmaz nitrátok és ammónium formájában, értékes mész- és magnézium-adalékkal. Adja hozzá az őrölt dolomitot, amely növeli a termelékenységet és növeli a növények télállóságát, a savas talajokhoz, ahol nincs mész és magnézium. Használjon granulált karbamidot vagy a professzionális gazdálkodók által nagyra értékelt koncentrált ammóniás-fosz-kálium műtrágyát, hogy elősegítse a bőséges növekedést azáltal, hogy javítja a víz és a tápanyagok felszívódását a talajból.

Garantáljuk műtrágyáink lehető legjobb minőségét és hatékony teljesítményét. Ezeket olyan híres gyártók szállítják, amelyek kiváló hírnévnek örvendenek a professzionális műtrágya-piacon, mint például a Florovit, a Planta és az Ogród-Start. Vonzó árakat és megbízhatóságot kínálunk - tudjon meg többet széles termékválasztékunkról, és nézze meg, mennyire költséghatékony lehet az online vásárlás. Itt megkapja a növények napi ápolásához szükséges összes terméket. Szeretettel meghívunk egy bevásárló túrára.