• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Gyümölcs vetőmagok

A "Gyümölcs vetőmagok" kategóriánkban számos különféle gyümölcsfaj magjait találhatja, a legnépszerűbbektől kezdve a kevésbé ismert gyöngyszemekig. Nyugodjon meg, kínálatunkban található összes mag a legmagasabb minőségű, és kizárólag megbízható termelőktől származik.

Ha kedveli a kevésbé gyakori növények termesztését, a Gyümölcs vetőmagok választékunkban egzotikus lehetőségek is megtalálhatók, mint az indiai fügekaktusz (tüskés körte), pepino, kínai homoktövis (goji bogyó), törpe gránátalma, libatop és fodros ananászceruza (physalis). Mivel ezeknek a fajoknak a többsége nem alkalmas hidegebb éghajlatra, javasoljuk, hogy otthon, cserépben, üvegházban vagy fűtött alagútban termessze őket. De ne aggódjon, kínálatunkban megtalálhatók a szokásosabb gyümölcsök magjai is, mint a szamóca, erdei szamóca, görögdinnye és az egyre népszerűbb magnólia szőlő, amelyek mind szabadföldön is jól prosperálnak.

Ne habozzon, válassza ki kedvenc gyümölcseinek magjait a Gyümölcs vetőmagok kategóriánkból, és élvezze az ízletes, édes és egészséges termések betakarításának örömét.